Morsdag=)

Hej, Nu börjar det lika nåt här hemma äntligen. Blev klara med tapetseringen igår så nu är det bara små pillet med möbler och hyllor osv=)

Men i morse när vi vakna och såg solen så åkte vi dirket ner till havet, vi behövde en liten paus, har ju jobbat konstant med lägenheten i 1v nu. Så ner till hammar blev det, klippor är inget att rekomendera för gravida kvinnor haha, fick grymt ont av att ligga på sten, så hädanefter får det bli gräsbad=)

Linda har ju då köpt en sån platspool idag så de får bli hemma hos henne sen i sommar, då ska jag ligga där och hon passar upp mig hela sommarn gud så mysigt hehe.

Eftersom det var morsdag idag så fick jag tårta hehe, för jag är ju nästan mamma=),,

Efter solningen blev det hemma och fortsätta jobba med IKEA möblerna, detta är tydligen inget karl jobb hehe,, ni killar har ju inget tålamod alls när det kommer till IKEA lika roligt varje gång. Hade jag fått en tia för varje gång Jerry svor hade jag nog vart miljonär nu =)

Sen åkte vi hem till min pappa som fyller 46år imon gamle man haha,, där firade vi han med grillat och tårta. Mm så två tårtor idag hehe tur man e gravid då så man har nåt att skylla på=)

I mon blir det jobb igen upp halv 6 ush ush,, men men bara 5v kvar till leeeedigt looong time=)

Nää nu får väl jag vara lite social mot min kära man som åter igen gett sig på IKEA utan mig att han aldrig lär sig haha=)



Före=(



Efter=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0