Kanske,,

Hej! Va väldigt längsen detta,, Har vart en tuff tid,, helt underbar men ändå tuff, inte bara blev man två barns morsa utan även skadad,, Så orken, tiden lusten har inte riktigt funnits där..
  • Men har ju såklart väääldigt mycket att berätta.. Min förlossnings berättelse kommer ju vara ganska annorlunda då den utspelade sig i ca 1v haha..
Men den kommer=).. Nu mår jag i alla fall bra. Har fortfarande lite ont efter fallet då och då. Kan inte ligga på vänster sida m.m.. men Jag funkar i alla fall=)
  • Men nu tänkte jag berätta om vårt lilla mirakel,, Mirakel nr 2=).. Vår lilla dotter Enya=),, Japp, hon föddes den 21feb kl 19.00 på kvällen. Vägde 3450g och 50cm lång=).. Lite mindre än sin storebror
Hon var helt perfekt=).. och hon är helt underbar!,, Nu har hon redan hunnit bli 3mån och har fått gå igenom de mesta redan haha,, förkyldningar, hosta och även vattenkoppor.. Ja för Mio åkte på de och såklart fick lillan de med.. Men hon är en stark tjej och klarade de galant=)
  • Dock fick vi inhalera på sjukan med henne en gång pga hostan=(..
Just nu genomgår hon ett test på mjölkfritt då hon spyr som Mio gjorde.. Och de börjar faktiskt bli liiite bättre.. Men vi får se 5dagars test återstår,, Hon är mycket mindre än Mio var haha är så roligt när man ser bilder på Mio som liten och jämför haha=)
Hon är en väldigt enkel liten bebis,, Hon har ju fått vara mycket själv pga Mio, man har ju inte samma tid nu som man hade när Mio var liten.. Så hon älskar sitt babygym kan ligga hur länge som helst,, hon somnar själv och nu sover hon ca 18-7.30 med endast ett uppvak=)..
  • Enda gångerna hon blir arg är när morsan är lite sen med flaskan=)
Mio har tagigt detta båda bra och dåligt.. han är jätte go mot Enya pratar med henne m.m.. däremot kan han bli som vilken trotsig 2,5åring som helst när han inte för uppmärksamhet tex när Enya ska äta haha.. Då gör han ALLT han inte får..
  • De har blivit mycket bättre nu, men i början va han som en apa haha.. Klättrade överallt, kasta saker, skrek.. Han sov även sämre och började sova middag igen
Men blev ju mycket för han, va ju nåt helt nytt.. Men allt blir bara bättre och bättre=)
Min tuffing=)
Så nu ska jag börja fila på förlossnings berättelsen,, försöka komma ihåg allt hehe,,=)

Kommentarer
Postat av: Linda

Sjukt kul att du är tillbaka igen :) men stackare vilken start på tvåbarnslivet :(

Jag hoppas du får bli helt bra snart iaf!

Kramisar

2012-05-31 @ 15:40:30
URL: http://brincken.blogg.se/
Postat av: melissam

Hej! tack tack! och som vanligt har jag tappa ditt lösen då jag inte alls vart aktiv här inne de sista haha

2012-05-31 @ 16:26:58
URL: http://melissabelin.blogg.se/
Postat av: Linda

Hehe.. Användarnamn: Liiinda och lösen: januari



Ta gärna bort det här när du läst :)

2012-05-31 @ 18:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0