Mio min Mio

Kärleken till ens barn går ju som sagt aldrig att beskriva,, den är oändlig, den tar aldrig slut och man kan inte med ord ens förklara hur den kärlek är.. 
 
  • Min Mio är den absolut goaste, underbaraste, mysigaste, roligaste, snällaste,, ja jag kan göra en miltals lång lista.. Finns ingen så charmig som han (enligt mig då=) haha,, 
Saker han gör ibland gör en såå stolt, över att vara hans mamma. För de är ju jag och Jerry som gjort han till den han är, än så länge då=)..
 
  • Och de är sånna här roliga grejer man får tänker på, när lugnet lagt sig= barnen sover haha.. Alla roliga grejer han gör och allt gulligt..
Mio är ändå en väldigt lätt kille att ha och göra med. FÖRUTOM, japp stora bokstäver, när han är trött och hungrig,, herre jösses..! hehe..Eller när han bara är över speedad haha..
 
Som tex i torsdags kväll.. Jerry jobbade.. Mio vill ju såklart prova och leka med alla Enyas grejer, vilket jag tycker absolut är okej, men hennes gåstol kanske inte håller 14kg?,, Men jag har sagt att han får gå i den men INTE sitta.. vilket han lyssnade på i BÖRJAN..
 
  • Han går runt i den här gåstolen eller "gräsklippa" som han säger att de är=).. Jag ska bada Enya och förklarar att jag inte kan hjälpa han med nåt osv.. Ja visst säger han och fortsätter klippa "gräset"..
Jag hinner la knappt doppa Enyas fötter innan jag hör ett illvrål, "Va e de ropar jag?".. "Jag sitter fast", jag ber han att ta sig till badrummet och ser då hur han fastnat med båda benen i samma hål.. Jaja Mio fick ju panik så va bara att rycka upp Enya, som i chock (antar jag) kissar ner hela mig.. och sen dra upp Mio..
 
  • Jag bara kände "Är dolda kameran här?" för visst låter de inte så farligt när man "bara" läser om de,, men de va kaos!,,
Sen idag,, Asså? Vart får han sin enorma energi ifrån?.. Han ska ha saker att göra non stop, spelar ingen roll hur när eller var.. 
 
  • Vi skulle ju iväg, och då är han alltid som "värst" om man ska säga så.. Han vill iväg samtidigt som han antagligen vill testa oss,, För han ska inte byta blöja, inte byta kläder, inte borsta tänderna, och han springer och hoppar, klättrar, drar fram alla sina leksaker, han gör ALLT för att dra ut på tiden..
Detta kan gå bra när jag/vi har tålamodet.. Men idag va både jag och Jerry super trötta, så trötta föräldrar + busunge, not a bra combo =) Och detta känner ju lill killen direkt och gör allt hundra gånger värre..=)
 
  • Jerry skulle ju på Bio idag, Mio sov bara 20min idag på dan så han var gaaanska övertrött när Jerry skulle gå,, Vilket resulterade i bla, han stod i fönstert för att titta när Jerry åkte, jag gav Enya mat. När jag kommer ut i köket, då har han rivit upp alla jord ur blomman som står där så de ligger på stolen, på han, golvet m.m.. vad gör Mio då?,, Joo han går iväg och börjar rengöra sin snutte som fått lite jord på sig för de va ju inte bra.. jag typ suck!
Jaja bara att bita ihop han är övertrött Melissa=)..
 
  • Så, gör två kvällsmackor, jag går ut i köket, kommer tillbaka,, då sitter mio med foten ner i en av mackorna och geggar och as garvar!,,, Suck tålamod inte gapa, tar mackan och förklarar att nu går den inte att äta ju, då svarar skitungen "men jag vill inte ha den, den är äcklig" okej säger jag och slänger den. 
För vad jag lärt mig av alla dessa trots, bus m.m.. är att skälla du kommer ingenstans!,, Mio blir bara mer arg,ledsen eller busig. Enda gångerna jag kan tycka att man måste skälla är när han slår nåt annat barn, eller kan skada sig själv allvarligt.. Men allt har med tålamod att göra=) Tålamod är ens bästa vän right?
 
  • Men när barnen väl somnat, och man sätter sig ner i soffan, då försvinner all stress och man tänker mer,, fan va skön han är=) haha och man undrar vad tänker han ibland?,, Trots och bus hör till,, Man får bara acceptera de,, 
Imon ska jag börja dagen med sjuuukt bra tålamod=) 
 
Glömde ju säga att han är världens bästa storebror oxå=) Bilderna talar för sig själv=)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0