Glader

Japp vilken glad liten kille man fått nu när han äntligen är frisk från allt,, astman finns ju där men vi ger han ju 3olika mediciner 2ggr om dagen så de funkar!
  • Mått lite kasst nu i tre dar, haft konstant huvudvärk och febrig m,m... men idag vakna jag pigg och utvilad,, Mio sover bra nu,, vaknar 1g per natt och får komma in till oss och sover där vidare till kl 8,, dock inte idag varför sova när de är helg? hehe Vakna 6.45,, men go och glad så de va bara mysigt=)
Har två nya bilar nu hehe,, Skulle lämna in våran ceed på service,, såg då den coola soulen och vips så bytte vi in våran ceed mot denna=)
Så jäkla cool=) I love it=)
  • Ikväll ska vi hem till Denise och hennes familj på taco kväll=),, Har bara setts på ÖF innan även fast vi bor ett stenkast från varandra hehe,, Men ikväll ska vi träffas och käka tacos=) Ska bli skit kul=) Hon har ju en dotter på 1år och en son på hmm 3 va? haha
Yes idag bokade även jag och Linda in en road trip till Ullared på lördag wieee ska bli skit kul=)
Nää nu ska jag väcka lillen här som fått för sig att sova lääänge nu på middan hehe

Kommentarer
Postat av: Lotta

NIce bil :)



Åh ska ni med till ullared, vi med men på söndagen. Du får ge mig en rapport sen om det var mycket folk så jag vet om jag ska vässa armbågarna extra mycket =p

2011-03-05 @ 20:26:36
URL: http://attol.bloggplatsen.se
Postat av: Louise :)

Hej , Fin och bra blogg . Och vilken fin bil . Kolla gärna in min blogg jag skriver om naglar och designers och om vad jag gör mm... :)

2011-03-06 @ 09:32:17
URL: http://lollonagel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0