Bakslag

Helloj,, Japp vi misstänker att Mio fått sitt bakslag på dagis nu,, De va väl på tiden hehe Hans fröken sa att de har ju nästan gått för bra med honom så nåt hade de ju väntat sig och de verkar ha kommit denna veckan=(
  • Han e inte riktigt sig själv säger dem,, han verkar lite orolig, blir ledsen stundtals och vill gärna sitta i famnen pch gossa.. Han gillar även att ligga i sin vagn och gossa med snutten medans de andra barnen leker,, mammas lilla plutt då!
Men de sa att vi ska inte oroa oss de gör allt för att han ska känna sig trygg han får full uppmärksamhet nu och de försöker leka med han med mindre barn runt omkring osv,, De är verkligen underbara på hans dagis!! Ja nämnde även att sömnen blitt sämre igen och då va hon helt 100 på att detta var ett bakslag,, och ja de va la på tiden då,, han har ju gått sen 1nov,, de säger ju att de kan komma långt efter att de börjat oxå!
  • Yes,, snart e de helg i alla fall,, en riktigt helg känns som de enda man gjort i januari är att jobba hehe,, Men i helgen blir de familjemys=),, Kanske en sväng till Lek och Bus,, ska träffa Linda och Jimmy och sen ska jag ju hem till Joline på lördag kväll mycket trevligt ska de bli=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0