Vår

E de vår idag eller? Solen skiner i alla fall men kallt e det burr burr.. Sov till 06.30 idag och gick och la mig haha tro de eller ej men 19.30 igår va såå trött=) Så idag e man la utvilad=).. Mio hade vaknat ganska mycket inatt vid 00 bökat massa sen vid 4 vakna han igen,, men han har hållt på en massa,, men sov ändå till 5.50,, han somna ju redan kl 18 igår så han har sovit ca 12tim men sen vaknat några ggr på de med..
Idag har han ingen feber,, men tanden har fortfarande inte spruckit fram=(,, Men den är den man ser den så irriterade kan den inte bara komma fram så han slipper lida lilleman=(..
Idag ska jag och Jerry och Mio ut på vår promenad=),, Skulle gått med Jessie men som vanligt lägger sig inte kvinnan förens typ 4 på morgonen så hon lär inte vakna förens i eftermiddag grrr hehe,, Sen ska Jerry och Mats åka till tippen med massa skit så vi kan göra i ordning Mios rum=),, Sen ska vi bjuda Mats på middag,, Jerry ska göra sin underbara Thaigryta som e sjuukt god,, om man gillar stark mat hehe=)..
Ikväll Blir de Melodifestival final=),, Mats och Jessie ska komma och se den här=).. Jag heja som sagt på Eric Saade=) Heja heja=) Vilka hejar ni på??
Satt och titta på kläder till Mio förut,, shit vad coola grejer de finna sen när han blir runt 1år,, då jäklar ska jag shoppa loss=),, Vann frästen ett par lundmyr byxor på tradera igår för 50kr inte illa de=),, Har några bud ute till som jag hoppas går vägen=)
Höres la sen=)

Kommentarer
Postat av: camilla

Jätte bra blogg och en jätte fin familj :)

Tänklte bara fråga dig hur länge var Mio grinig innan ni fick syn på tanden?

Min son som bölir 5 månader på måndag är inte sig lik så det är därför jag undrar.

Tack för en super bra blogg.

Kram

2010-03-13 @ 11:26:59
Postat av: camilla

Förlåt för stavningen, haft en jobbig natt med lillen

2010-03-13 @ 11:27:57
Postat av: Melissa

Hej åh va roligt att du gillar min blogg=),, Jo asså han var väl lite gnällig i ca 1v tid sen var han helt hysterisk i ca 2-3dar de va då själva tanden sprack igenom,, nu e tand 2på g så nu e de gnäll igen men tror de kommer spricka igenom inatt eller imon,, Du kan ju känna på tandköttet för e den nära så kan man nästan känna den.. Testa att smörja in tandlkötet med flytande alvedon,, och om han tar napp så lägg in napparna i frysen de gillar Mio,, eller massera tandkötet med fingret=(,, Vad heter din son?

2010-03-13 @ 13:08:08
URL: http://melissabelin.blogg.se/
Postat av: camilla

Det är en väldigt bra blogg :)

Tack så hemsk mkt för dina råd, verkligen jätte snällt.

Min son heter Tino och han blir 5 månader på måndag.

Hoppas att ni får en bra helg!!!

2010-03-13 @ 15:28:51
Postat av: melissa

Vilket fint namn=) Aldrig hört förut gör fint=) Har du nån blogg?

2010-03-13 @ 15:37:21
URL: http://melissabelin.blogg.se/
Postat av: camilla

Tack så mkt, vi ville ha ett kort och lite ovanligt namn :)

Tyvärr har jag ingen blogg, bara fb & en sida på familjeliv.

2010-03-14 @ 21:03:39
Postat av: melissa

Samma här älskar ovanliga namn=) Får man lov att fråga vad du heter på facebook? Eller så addar du bara mig Melissa Belin tror inte de finns några andra haha

2010-03-15 @ 07:34:06
URL: http://melissabelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0