Vad ska man göra idag?

Hejsan!,, Jupps Mio sov bra inatt med vakna 3.15 för mat sov sen till 5.30 (tror han vakna av Jerrys klocka idag igen) måste ändra signalen på den,, visst Mio kommer la bara sova 30min till eller nåt men de e ändå 30min hehe..
Hna har ingen feber idag i alla fall=) Men fortfarande gnällig.. nu vet jag inte om de fortfarande är sprutorna eller om de e tand nr 2.. Är så trött på gnällandet bara,, gnällt och skrikit i över 2v nu... Nu har problemen att somna han kommit tillbaka också,, skrik och man måste vagga vagga min rygg gör svin ont.. Tur att jag ska få spamassage imon då=) i hela 80min ska bli sjuuukt skönt asså hehe..
Japp vad ska man göra idag då?? Vill gå ut och gå.. men såg på fejjan att Jessie typ inte sovit nåt inatt.. men de e såå tråkigt att gå ut själv.. men kanske fåt tvinga mig själv hehe.. Ska antagligen åka och fixa tårna igen.. känns som de aldrig blir bra men men så går de när man går upp 30kg=) hehe
På lördag e de ju final i Melodifestivalen,, Vem tror ni vinner?,, Jag tror Salem vinner men jag hoppas inte det dock,, Ja hejar på Eric Saade=) Även Pernilla Whalgren hehe,, en riktig schlager låt i alla fall.. Ola e ju också grym men vi får la se.. Blir la hon Anna Bergendahl hon e tydligen favvo,, men jag gillar inte henne riktigt asså.. men men..
Vi har bjudit hem Jessie och antagligen Mats på lördag.. Mats och Jerry ska antagligen åka till Tippen och slänga skit så vi kan flytta in Mio i hans rum nån gång..
Yes körde ju med en skopa välling i ersättningen igår märkte inget på Mio så ska öka till 2 skopor idag så får vi se=)..
Mio har även börjat ta på en överallt i ansiktet osv.. han ska nypas, rivas osv,, han menar ju de inte men de blir så frustrerande speciellt när han drar mig i håret åhh de gör verkligen svin ont ibland och han vägrar släppa.. Jerry har ju inget hår men han kommer inte undan ändå haha för Mio drar i hans öron istället haha=)
Yes nu ska jag titta lite på The voice=)

Kommentarer
Postat av: therese

Tror inte det skall vara några problem om barnläkaren på östra säger det.. de kan nog mer än bvc tanterna :P

Oliwer har ju överlevt iallafall ;)

kanske det skall vara alvedon i och med att ipren även är muskelavslapnande..

krämen finns på apoteket och står vid mun hyllan skulle jag tro :)



kram

2010-03-11 @ 08:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0