Tandblekning

Japp sitter här med skena och tandblekningskräm.. asså ska man verkligen dregla så här mkt haha,, tror inte jag fick till skenorna rätt,, man skulle forma dem efter tänderna men tyckte inte de blev mjuka osv a ja,, får se hur de blir haha=)
Mio körde en uppersittar kväll idag,, somna inte förens kl 21,, not lovely enligt mig,, kl 20 vill jag gärna att han sover så man har lite egentid,, men idag vägra han,, han bara skratta när ja la han i sängen.. så han var vaken i 4tim.. märks verkligen vilken stor kille han blivit.. Måste försöka få lite rutin på hans sovningar på dagarna,, men de  eju så olika jämt så vet inte hur ja ska göra.. grrr
Jaja..Imon e de "fredag" eller a torsdag men de e som en fredag,, sen e Jerry hemma i hela 4dar wieehooo=).. Massa planer som vanligt.. men men,, tror inte vi har nån dag som e oplanerad haha=)
Jaja nu blir de lite CSI här innan sooova=) gäsp gäsp

Kommentarer
Postat av: Anonym

Maya började med smakisar och gröt när hon var 4 mån, älskade gröt i början men ratade den sen och grina illa innan hon ens fått skeden i munnen hehe :) Har provat ettårsgröten nu och den äter hon iaf några skedar ifrån :) Ja man tycker ju det, frågat på bvc om vikten och dom sa att om Maya inte hade ammat utan gått upp så mkt och "ätit sig tjock på välling" skulle vi oroat oss då det kan följa me henne upp i åldern :)

2010-03-31 @ 23:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0