Syndar

Mm jag syndar,, så går de när Jerry inte e hemma och kan kolla mig,, hade cola kvar sen helgen och en påse nötter,, nu sitter jag här och gluffsar i mig=(=(,,Ska fan hälla ut colan sen hehe när den e uppdrucken,, nää men ett glas bara jag lovar=)
Nelly.se har köp nu betala i juni så jag var inne och betsällde lite smått och gott=)
Sen måste jag berätta en sån kul grej om Jerry förlåt älskling men jag måste verkligen haha,, Ni vet på Gym,, så finns de en sån där jätte stor boll som man kan göra lite olika övningar på.. Jerry hade sett i en tidning hur man skulle göra och träna olika kroppsdelar.. Så Jerry går till gymmet ser att de har en sån boll,, han går fram och tänkte köra lite såna övningar,, haha ni kan ju nästan lista ut vad som händer haha.. Jo då han sätter sig på bollen,, lite vingligt är de allt,, höjer upp bena och PANG!! haha bollen rullar iväg och Jerry hamnar på golvet haha,, och de va massa folk runt.. Vet ni va han gör då?? Då går han och hämtar bollen och ställer sig och studsar lite på den sen går han där ifrån haha,, jag garva så jag dog när han berätta de här haha så söt min älskling=)
Nää nu blir de film mys i soffan med mig själv och colan=)

Kommentarer
Postat av: Josefin

HAHAHAH! Underbart! Jag skulle vilja se min sparris-man göra likadant. Hade ju dött hahaha :)

Sa bli kul å ses i morron!

kraaaam!!!

2010-03-30 @ 21:34:53
URL: http://www.queenofsins.blogspot.com
Postat av: Lisa

Hahahahaha fasen att det inte finns på film! Får skratta åt bilden i huvudet jag fick!!!!! Ja det är ju så olika, men det beror ju på va dom vägde vid födseln med :) Och om dom ammar eller inte, Maya har ju följt en typisk amningskurva enligt läkaren på bvc :) Håller med om att bebisar skall vara tjocka! En väldig trygghet då det finns att ta på. Maya gick ju ner när hon hade halsfluss och det syns knappt :)

2010-03-30 @ 21:55:20
URL: http://lisaomaya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0