Snabba cash=)

Halloj,,,
Då har man haft en Melle och Linda dag=) Var gör mysigt men börja dock inte så bra haha,,
Ja åkte in i god tid för att hitta parkering,, åkte till Heden men där var nån jäkla Hockey cup haha,, så de va kaos asså,, bilar körde som galningar osv,, så efter åkt där i ca 15min gav jag upp åkte vidare till grönsaks torget,, där var fullt.. hitta till sist en parkering typ vid Rosenlund.. Så då var de dags för nästa problem,, skall betala,, kostar för de första 20kr/tim,, ska dra mitt VISA kort och de visar ogiltligt drar och håller på gör länge,, så får ringa Linda,, som har lokal sinne nada förlåt gumman men de e sant,, tog la 10min innan hon fatta hur hon skulle gå..
Japp tillslut kommer Linda,, då ska vi dra hennes kort,, men de funkar inte heller,, så vi får rota igenom hela bilen, min jacka och LInda sin plånbok,, hade precis mynt så de räckte haha,, Japp,,
Sen går vi till HM Linda ska köpa en present till en kompis barn,, när Linda ska betala så visar hennes kort ogiltligt där med,, då kommer Tokstollan på att de kortet funkar ju inte utan hon har ett nytt i jackan haha,, ibland Linda asså haha så söt din lilla toker=)
Japp sen tog vi en Fika på Franks=),, Och sen blev de Snabba Cash,, grymt bra film=) Fast slutet gjorde att man hoppas på att en 2,a kommer komma=)
Sen var de bara hem gossa med lillen innan han skulle sova,, han hade ätit jätte mycket yougurt med Jerry och även testat kykling och pasta och de hade han gillat också=) duktig pojke hehe..
I natt ska jag få sooova ska bli så underbart=),, Men räknar med tidig morgon men jag får ändå sova några sammanhängade timmar haha=)
Puss och god natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0