Regn lördag

Usch vad tråkigt,, här hade man planerat en vår promenix i stan så regnar det!! grrr,, jaja får gå ändå=).. Mio sov hela natten idag igen,, fick gå upp 1gång vid 23 och ge han nappen bara sen sov han så söt till 5.15 hehe,,han somna ju tidigt igår så de blir la så då.. Jerry gick upp för att ja skulle få sova.. men ja glömde ju att köpa öronproppar igår så kunde inte sova när Mio satt hör ute och tjöta.. hörde Jerry flera gånger "jajajjajaj inte göra så" haha tydligen har Mio nu fått tag i gardinerna och försöker riva ner dem haha inget går säkert längre här hemma,, när jag kommer upp ligger de även blom blad i hela vardagsrummet Mio hade gett sig på den stackars blomman igen haha..
Yes dagen idag då,, Stan som sagt,, Jerry ska köpa sig flaneel skjorta ja ska se om ja kan hitta ett par jeans för presentkortet ja har på HM,, sen kanske vi ska ta en fika.. Mio ska hem till mormor,, de hade planerat att vara ute men de går ju inte nu,, funderar på att skicka med gåstolen,, för hemma hos mamma har Mio mer yta att springa på haha men de kommer få att göra vill jag lova haha=)
I morse börja vi med vår nyttiga frukost,, Jerry stod för den,, det var äpplen och päron blandat med naturell yougurt och musli, en knäcke macka, ett ägg och ett glas vatten=)
Ikväll ska vi hem till Linda & Jimmy på middag,, blir nog ingen grillning men mysigt ändå=)
Yes,,de va vad som ska hända idag då=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0