No sleep tonight=(

Usch,, är så trött så jag ser stjärnor.. Gick och la mig 20.30 igår orkade inte se hela Håkans bar hehe,, men där baren låg bakom den bodde jag och Jerry när vi var i Thailand för drygt 1år sen,, så vi har faktiskt gått förbi den vita baren ett antal gånger haha=) Så de va lite kul,, även tagigt massage på de ställen man ser i bakgrunden ibland och vi tatuera oss på den tattoo studio som görs reklam för precis utanför baren=)
Gud vad man längtar tillbaka asså=).. Men shit vilka nötter Håkan anställer haha a han e i o för sig inte så normal heller men endå,, en gammal tant och en ung kille som "Serverat på ålderdomshem" haha aa de kommer nog gå bra=)
Japp till natten då,, somna vid 20.30 fick sova till 00 sen var de kört hehe,, Mio fick mat men åt inte alls mkt,, sen börja han sparka i madrassen och förde ett himla liv tog la en bra stund innan jag somna,, sen kl 2 vakna han igen,, gav han då nappen,, men han började åter igen sparka i madrassen och rulla omkring.. Han råkade rulla runt till mage o de va ju mindre populärt,, så höll hn på till kl 4.15 sen fick han mat igen,, han somna om sov hela 15min sen ville han upp så 4.45 gick vi upp..
Men Mio var gör trött han med,, han har ju inte kunnat slappna av inatt alls stackarn=(.. Så han sover nu igen.
Försökte se o ja kunde se om tanden kommit upp men han vägra öppna munnen för mig haha så får kolla senare..
Jerry vakna också vid 4 av att han frös stackarn,, nu kan inte han heller somna om så han sitter är påklädd till max och huttrar=(,, Har fortfarande feber och huvudvärken har kommit tillbaka=(,, Så får se hur han mår senare idag=(..
Om ca 2veckor är Mio 6mån shit asså,, ett halvår känns helt sjukt,, om några månader kanske han springer omkring här hemma och man får jaga han får att han inte ska välta ner saker haha,, kommer bli kul haha säger jag nu ja haha..
Nää nu blir de en redbull va=)

Kommentarer
Postat av: Milla´n

Stackare,, jag har vart vaken sedan halv fem.. vaknade av massa bök i magen sedan var det kört... Som om att mamma klockan redan ställts in på att man skall va pigg.. Ja som verklikgen ville ha sovmorran.. =)

2010-03-16 @ 06:45:49
URL: http://millame.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0