Kebab

Mm precis njutit av en kebabtallrik hehe nice nice.. Mio sover Jerry ligger och halv sover på soffan har fortfarande feber=(
Sprang ner och köpte pizza till Jerry och Kebabtallrik till mig så nu har snutte gubben fått i sig lite mat i alla fall hehe..
Vi inväntar Håkans bar,, finns de nån mer media kåt snubbe en den gubben? Gillar han inte alls,, men vill titta för att de e i Thailand=)
Sen blir de sängen e redan gööör trött,, Hoppas Mio sover bra inatt=).. Jerry ska sova i Mios rum så han får sova sig frisk,, Så får vi se hur han mår imon.. Vi hade planerat en promenad men de beror ju på hur han mår imon,, annars får la jag och Mio gå ut själva=(
Mio sov i 1tim och 45min förut,, =) Riktigt skönt och behövligt för hans del,, dock va han gör trött och hade ont när han vakna så han somna igen för natten en tim senare vi 18.30.. Fick i han lite gröt och 80ml innan han somna så får se när han vaknar i natt=(,, Åhh vad skönt de kommer bli när han sover hela nätter utan mat paus=) mm lääängtar=)
Nu blir de tv,,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0