Hejsan hoppsan

Hejsan! Natten gick väl hyfsat tog ca 1tim och 15min innan Mio somna dock,, han somna vakna somna vakna,, de kliade som sjutton för han stackarn=(,, Så 19.30 somna han 1tim senare än vanligt..
Sen när jag gick och la mig redan kl 20 hehe,, så låg han och snyfta i sömnen han skrek även till några gånger=(,, Så de tog ett bra tag innan ja lyckades somna..
Men sen sov han till 2.30 jag gick upp gjorde mat,, men han åt knappt halva flaskan o han hade inte ätit nåt sen kl18=(,,
Sen höll han på igen sparka i madrassen o ha sig,, somna tillslut,, sen vakna han 5.15 fick mat igen då men åt knappt halva igen=(,, Men han somna sen om och sov till 6.15=)
Jerry har inte sovit nåt inatt fick värsta chocken för han hade kommit in till oss vid 00.30 tiden då hade jag vaknat till lite.. när jag sen vakna vid 2.30 så va han inte kvar så jag trodde att jag drömt haha,, men när jag går upp ser jag att tvn står på och Jerry ligger på soffan och har alltså fortfarande inte kunnat somna=(,,
Vid 3 lyckades han somna,, men vakna sen av mig och Mio kl 6=(,, Så sjuklingen har sovit 3tim inatt=( Stackare så han mår not good today plus att han e dålig=(..
Inget vår väder idag inte=(,, Ja som har sån lust att gå ut och gå,, kanske gör det ändå får se..

Kommentarer
Postat av: Lisa

Kan det inte vara så att Mio också är sjuk då? Alltså att det inte är tänderna som gör att han har feber och äter dåligt.. Maya har vi knappt märkt av när hon fått tänder förutom dom 2 första uppe.. Tänkte eftersom Jerry är sjuk så kan ju Mio ha smittat han eller tvärtom :)

2010-03-17 @ 09:55:19
URL: http://lisaomaya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0