Gött

Halloj,, yes efter att Mio sovit 1tim yee blir lika förvånad varje gång han sover mer än 30min=) så tog vi på oss och gick ut och gick i vår vädret=) Hela lilla familje,, pallrade oss bort till Axel Dahlströms för att köpa blöjor för den ica som ligger vid oss säljer bara eldorados blöjor hehe konstigt tycker ja de kan la ha ett vanligt märke,, men icke,, men på Axel Dhalströms hade de bara Libero,, de e ju bra men Mio kan inte ha dem på natten för då måste vi byta på han.. pampers håller ju hela natten=),, Så Jerry fick svänga förbi Ica på 421 förut när han och Mats var och slängde skit.. sikka problem man har va? haha
Japp men vi var ute och gick i 1,5tim underbart verkligen=).. Mio sov i vagnen med ca 40min..Så han var pigg och glad när vi kom hem.. Mats stanna även på middag och sen blidde de fika med prinsses bakelse efteråt mm mumma=)
Mio var vaken i hela 3tim och 15min innan han slockna,, märks verkligen att han börjar bli äldre=).. Nu sussar han gott hoppas att han sover minst 1tim i alla fall så han kan somna lite senare ikväll,, men han sover la bara 30min för detta nu haha..
Så nu är i alla fall all skit borta från Mios rum,, så nösta helg får han flytta in,, vill vänta tills hans tand e uppe så vi slipper springa fram och tillbaka 1000ggr,, Ska även åka och köpa lite fina saker till hans rum när pengarna trillar in den 25 och 26=)
Han äter fortfarande lite dåligt gick 4tim mellan flaskorna förut=(,, Brukar gå högst 2,5tim mellan varje,, men men han äter ju i alla fall när han väl äter,, så antigen så har han börjat bli mättare eller så har han för ont för att äta,, vi får väl se..
Yes så nu är det bara att invänta kvällen,, Mats och Jessie på besök och schalger wiee hoo,, kom på att Darin hejar ja såklart med på,, fast tror Eric Saade kommer längre i Eurovision=) hehe

Kommentarer
Postat av: Johanna

4tim mellan matmålen är väl bra..

jag har mellan 3-4 tim till min son, dom ska ju äta ca 5 gånger om dagen :)

han är ursöt eran lille kille..

2010-03-13 @ 15:43:28
Postat av: Melissa

Jo visst de had evart gött.. men de e ju de att han ALLTID ätit ca varannan timme innan så man blir så fudersam=(

2010-03-14 @ 07:00:36
URL: http://melissabelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0