Fredag idag=)

Mm känns underbart att snart e de helg gott e det=).. Solen skiner och de e 7plus grader ute undrebart=)
Mio var inte så gnällig nu när han var vaken men skrek som en stucken gris när han skulle sova,, fick söva han med flaskan igen.. Förut sov han 1,5tim han har börjat sova längre nu vissa gånger så hoppas att han fortsätter med det..
Sen såg jag att Mios kläder börjar ta slut igen grrr,, han växer för snabbt,, tog mig en titt på tradera,, men vill gärna inte lägga för mycket pengar på begagnat så får se om jag "vinner" nåt billigt.. La lite bud på Lundmyr of sweden kläder. de har jätte fina saker.. men tycker de e lite dyrt att lägga 200kr på en body som han bara kan ha i 1mån.. så får se om jag vinner nåt fint..
Försökte få i Mio en flaska med bara välling förut haha de gick la sådär.. först rynka han näsan men sen börja han äta men efter ca 80ml spotta han ut den och skrek försökte lite till men gick inte så fick så glatt gå och hämta en vanlig flaska till min kräsna son=)
Snart slutar älsklingen jobbet,, då ska han iväg och titta på kamera,, jo han e sån,, han har perioder då han är helt inne på nåt.. nu tex är de kameror han tjötar om kameror de första han gör när han vaknar och de sista innan vi går och lägger oss.. blir gaaalen ibland,, innan de så var det bilar=) men jag blev så trött på de haha,, så till slut gjorde vi en deal varje gång han nämner nåt om bil till mig nu för jag 50kr att shoppa för.. nu e jag uppe i 250kr=) hehe Kanske ska införa samma deal med kameror nu haha=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0