6Månader=)

Wiee Grattis mammas pojke 6månader idag och det firade vi med att han sov heeela natten utan ett enda uppvak tjooheeej=)
Han somna dock lite sent igår pga jäkla omställningen,, han somna 20.20 (19.20) för han då.. och sov till 6.15=),, Jag fick ligga kvar till 8 men vakna lite då och dö av Mios BRÖÖÖL ja han brööölar verkligen nu.. mitt huvud e helt slut på dagarna samma ton om och om igen haha
Yes idag är det mycket på schemat,, precis njutit av min goda frukost orkade bara två knäcke mackor idag och vatten.. får äta mer sen.. Gåt ner 1,5kg nu sen i måndags=).. Om 1,5tim bär det av till gymmet först lite solning sen Body pump=)..
Sen blir de snabbt hem hämta mannen och Mio för då ska vi på 6månaders kontroll på BVC,, spännande vad tror ni han väger? Jag tror 8850=) hehe..
Sen åker Jerry till jobbet så de blir att äta lunch själv idag,, vet inte vad de blir.. så tråkigt att ata själv men men har ju hela kylen full med mat så får la se=)
Sen ska min mormor komma på besök mkt trevligt=)
Japp nu ska jag packa gym väskan och lite annat smått och gott=)
BTW är på mkt bättre humör idag=)

Kommentarer
Postat av: Milla´n

Hej tjejjen... Gick ni på den där föräldrargruppen på trädet?? Jag undrar hur det var isåfall.. Om man skall lägga tid på det lr införskaffa sig den info´n på annat håll och skippa just den aktiviteten... Grattis MIO =) Kram*

2010-03-29 @ 10:20:23
URL: http://millame.blogg.se/
Postat av: therese

Va skönt för er att han sover så bra nu, det kan ni verkligen behöva :) Håller tummarna nu att det håller i sig.



va duktig du är som tränar :)



Kram

2010-03-29 @ 11:53:35
URL: http://oscarochtherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0