Söndag=(=(

God morgon!,, Vaknade av Jerry som kom inrusandes i morse,, Mio hade satt i halsen och börjat spy som bara den,, och när vi titta på lakanet så var spyan knall gul?? Vi fatta ingenting,, han brukar spy vitt,, skrev på familjeliv och fråga vissa trodde de va galla att magen var tom,, men de va 4tim han hade ätit och han var inte så hungrig när vi erbjöd han mat,, Nån som vet vad de kan vara??,, De var lite äckligt för när han ligger ner så känns de som han inte kan spy riktigt utan sätter i halsen så vi får lyfta upp han och banka i ryggen=(.. Får se om han gör så nåt mer idag i så fall får vi väl ringa sjukvårdsupplysningen=(..
Gårdagen då=),, Gör mysig,, Mio och pappa bada,, Mio upptcäkte nu leksakerna,, försökte ta dem men han lyckades inte riktigt de va nog lite hala med tanke på att han badar i olja haha,,,, menhan tyckte dem va roliga ändå=)
Sen la vi han och vi tog fram våra gotte påsar,, Jerry käka "Polly vad gott" hehe och jag min mix påsa mm gottit,, Slängde på en film vi fått låna av en på jobbet,, Gran Torino hette den med Clintan=) Den var faktiskt bra,, både rolig och väldigt sorglig,, men den var grym=) Kan jag rekomendera=)
Sen blev de natta=),, Tog ett tag innan jag somna men fick la sova hyfsat i natt i alla fall=).. Mio sov till 2 och sen till 6.10 helt okej=),, Vi struntar i blöjan nu ju och de funkar kanon,, inga mer natt tjöt=) wieee peppar peppar hehe,,
Imon ska vi till BVC snacka mat=) och sen ska Mio få sin första smakis imon hihi spännande, Undra vad jag ska bjuda på morotspure eller potatis & palsternacka pure?? hmm vi får se,, Ska bli kul och se vad lillen väger nu också,, och hur lång han e,, aa längden har han vuxit på som bara den=)
Just de nu har han börjat fatta gåstolen,, a de går inte snabbt men han vet hur han ska ta sig fram i alla fall=) Så söt e han,, han försökte ta sig in i sovrummet förut men de e ju en tröskel där så han kom inte fram haha så roligt,,

Kommentarer
Postat av: Sandra

vi ska med till BVC imorgon och snacka mat hihi :) Även kolla vikt och längd :) Funderar på att köpa gåstol till Max. Vad har ni för någon? Någon speciell gåstol som du rekommenderar :)??

Snygg tatto Jerry har gjort :D Vill också att Thomas ska ha något sånt men han är lite seg att övertala ;) haha...

2010-01-31 @ 13:48:17
URL: http://whybenormal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0