Mycket snack va??

Hmm aa de här ordspråket "Mycket snack och lite verkstad" eller va de nu heter,, stämmer in ganska bra på mig,, hmm hur många gånger har jag sagt att jag ska ta tag i mig själv?? Joo typ 1000ggr,, men nu ska jag verkligen det tror jag måste de med.. tex sovit 10tim i natt,, men är ändå trött?? Kan bero på att ja inte orkar hitta på nåt så jag är inne typ jämt.. går runt i mina myskläder med håret i en hästsvans mitt på skallen..
Nää nu jäklar... funderar på att färga mitt hår hmm ovanligt tänker ni som känner mig,, men jag har faktikst inte färgat håret på ca3mån wiee rekord=),, Nu är frågan,, ska jag göra de rött?? Asså så där verkligen rött som tex Ashlee Simpson har,, eller svart?? Mm vill ha nån cool färg i alla fall... Rött e fint men då måste man ju matcha med kläder haha,, Svart är också nice,, men är så blek har ju inte solat solarium sen hmm mars förra året mm också REKORD!! hmm får se va de blir..
Sen ska jag verkligen börja träna nu,, har gått ner 22kg utan träning,, men dessa 8kg sitter som Laila Bagge säger "Som en smäck" på mig hehe,, måste få bort dem asså.. speciellt daller magen som bara hänger.. usch och fy..
Sen nagelbitning har gått sådär.. hmm kanske beror på allt mitt soffa sittande jag tillbringar min tid åt.. hehe..
Jaja idag då.. Jerry ska på Bio kl 12.. med min syster Cassan och Mats,, Så då e väl jag hemma.. Sen får vi se om vi hittar på nåt.. Som sagt ska försöka hitta på nåt.. hmm kanske prommenad?? Eller åka o hälsa på nån.. Pappa ska ju snart ut och fiska igen..
Hmm aa de e väl allt ja har i huvudet nu.. hehe puss

Kommentarer
Postat av: therese

Hej hej

såg att vi skrivit i samma forum inne på familjeliv =) söt son du har



kram

2010-01-03 @ 11:13:59
URL: http://oscarochtherese.blogg.se/
Postat av: Lisa

Klart jag gjorde ;)

2010-01-03 @ 12:48:33
URL: http://lisaomaya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0