Massa besök=)

Jupp,, Dagen började som sagt inte bra,, skrik och gnäll,, men de blev en bättre dag trots allt=).. Massa besök,, först kom Lisa med sin lilla dotter Maya på 10mån=),, Så söt,, längtar tills Mio blir så gammal,, bla för ja hon va trött men hon skrek inte utan gnällde bara lite sen somna hon gott i Lisas famn,, hehe
Mio var på bra humör han garva som fasiken åt Lisa haha helt hysteriskt skratta han har det på film haha,, När han skulle sova gick de hyfsat försökte med sängen idag,, han låg först och va arg sen skrek han lite,, fick gå in lugna ner o a hålla på en stund men sen sov han,, 30min hehe,, vakna och var ja fortfarande trött.. Gav han semper 2,an en flaska idag,, värkade funka fint fint för magen än så länge..
Nästa sova dags tog 1tim hehe,, gjorde samma sak men han somna till slut,, och han sov faktiskt 1tim=)
Sen kom Mamma med Gabban och Cassan,, då vakna Mio=) Vi åt Thai mat as gott,, men blev mkt över så nu har vi massa rester i kylen mm mumma=) Thai imon med då=)..
Men när de var dags för sovatime för lillen så blev han gör varm i den nya pyjamasen jag köpt,, fattar inte varför så han skrek inte konstigt han va ju genom svettig när jag kom in,, fick byta till en gammal pyjamas och vagga lite sen somna han ganska snabbt=)..
Så ja dan har vart helt ok,, beror väl på också att man haft massa besök och inte bara fokuserat på Mio liksom,, så mer besök tack=)
Har funderingar på att flytta in Mio i sitt rum oxå,, men jag tycker de ligger så långt ifrån vårat så i så fall vill ja ha en sån där baby walk i talkie eller va de heter,, andledningen till att jag vill att han ska sova i eget rum är ju för jag vaknar för minsta knyst han gör,, jätte jobbigt,, för han både snarkar, rör sig, pratar i sömnen och jag vaknar direkt och tror att han e vaken.. skulle nog sova mkt bättre om han sov i eget rum asså,,
Sen måste vi nog sänka sängen nu haha,, kommit in flera ggr igår och idag då har han sprattlat så mycket att fötterna hänger utanför spjälsängen och rätt som de e kanske han drar sig upp,, så vi får nog sänka den i helgen.. Mkt förändringar nu men men,,
Så imon är de torsdag bara en jobbig dag kvar sen är älsklingen hemma=) wieee,,
Nää nu ska jag läsa alla mina favvo bloggar invänta samtalet från min goding och sen nana=)

Kommentarer
Postat av: Linda

2010-01-20 @ 20:37:55
Postat av: Linda

men du komemr höra han även om du ligger lite längre i från han... Du komemr garanterat vakna innan han börjar skrika

2010-01-20 @ 20:39:10
URL: http://lindawidellsandh.blogg.se/
Postat av: Lotta

Ja det är skönt att han sover länge. :)

från 18.00 på kvällen så kanske han sover:

18.30-20.00, äter, somnar om, vaknar vid 20.30-21 och sen e han i sitt esse fram tills han får sista maten vid 22.30-23.00 ungefär sen brukar han somna av sig själv när man lägger han i sin säng. Ibland kan han ligga och prata lite för sig själv men till slut somnar han. :)

2010-01-20 @ 21:43:28
URL: http://attol.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0