Börjar känna mig gammal

Jo visst 22år är man (snart 23) hehe,, men känner mig som 52,, trött som bara den,, sov ändå hyfsat bra i natt,, fast va väldigt lätt väckt,, brukar inte vakna av Mio när jag sover i andra rummet,, men inatt gjorde jag de kl 00.00 då flög ja upp trodde de va morgon hehe,, men upptäckte snabbt att klockan bara var tolv hehe,,
Sen vakna jag kl 5.50 istället.. mår sådär idag med halsen e bättre men jag mår illa och kroppens känns typ tung..
Vill så gärna städa här hemma,, ja ni hör VILL städa.. hur ofta vill man liksom städa?? mm 52år var det va hehe.. Men ja orkar inte.. slängt in en tvätt i alla fall.. då vi har fått den värsta spy bebben i stan.. helt otroligt,, igår bytte ja la typ 6ggr på han och på mig själv.. fundrar stark på att gå klädd i soppsäckar snart asså.. jaja de burkar ju lägga sig med spyor när de får fast föda.. vilket man kan börja med lite vid 4månader,, så får hoppas på att han slutar spy snart hehe,, tvättmaskinen går ju i ett här hemma..
Så till alla er som väntar era små knattar va beredda på att får ni en spy unge så skaffa tvättmaskin!!! hehe,, ja snart börjar alla knattar komma,,, vi har några som är beräknade nu i februari sen i mars..=) spännande=)..
Idag händer absolut nada,, åhh känner mig såå tråkig men okej ja är typ halv sjuk men ändå.. nya året har väl börjat sådär va??.. Mm hoppas på bättre snart.. Träning står ju på schemat hehe,,, japp även träffa alla kompisar igen..
Mio & Jerry ligger o sover hehe,, ovanligt va?? Men Mio har blivt så konstig med dagssömnen ena studen funkar vagnen,, men nästa sekund gall skriker han om man lägger han där,, då får man vagga,, medans i nästa sekund funkar inte att vagga heller.. då får man lägga sig med han i sängen och sjunga.. aa blir tokig asså..men men är väl drygt 1år kvar tills han kan prata hehe man får väl stå ut med allt velande ett tag till för dem e ju sååå goa när de e glada=)..
Låg och mös o prata med han hela kvällen igår,, de va som vi hade en riktig diskussion,, först prata han så titta han på mig o jag svara osv hehe,, så gullig=).. Har ingen aning om vad han sa,, men de lät som han sa "Mamma är bäst" aa de tror jag sten hårt på asså=)
Mammas gosse kan läsa=) hehe,,
Nää ska man göra nåt vettigt eller slappa i soffan?? Svar; Slappa i soffan=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0