Bättre & Bättre=)

Trodde helgen skulle bestå av skrik o skrik o skrik,, men nää de har gått jätte bra faktikst,, inför varje gång Mio ska sova gör vi exat samma sak,, tar av han byxorns & strumporna,, läggar han i vår säng.. läser ur Bamse.. sen lägger han i sin säng och klappar han på pannan och går ut.. då börjar han oftast prata eller a han har somnat med en gång en gång.. men annars så börjar han oftast tjöta och skälla och grina lite,, men vi väntar en stund går in ger nappen klappar lite går ut,, ibland kan de behövas att vi lyfter upp han och vaggar i ca 1min och sen lägga ner så han somnar in själv i sängen..
Detta har faktikst funkat kanon bra=) peppar peppar=).. så jag tror efter kanske 1vecka eller 2 med detta så kommer de nog inte behövas så många vaggningar,, visst kommer säkert behöva springa in med nappen,, men jag gör allt för att slippa skrik och vaggning i över 1tim=)
Japp dagen då,, skulle åka och köpa en hoppgunga till Mio ju,, men de va slut på babyproffsen så vi strunta i det..
Vi åkte hem till Linda & Jimmy en sväng,, haha Theo va så söt,, han pussade Mio på munnen och fick lite dregel på sig han sa "usch" haha så söt.. sen när han såg Mios skorv sa han "usch vad äckligt" haha a de e så söta de små.. Thilda kröp omkring som aldrig förr=) duktiga flickan,, längtar tills Mio kan krypa eller i alla fall sitta,, men de dröjer nog inte länge för han sitter ganska bra med stöd nu så lite träning där så kan han nog sitta snart=)
Idag ska vi sänka Mios säng haha,, för han har som sagt börjat sparka ut med bena utanför sängen hehe så bäst att sänka den innan nån olycka sker=)..
Öhöooo imon e de dags då ryker håret hihi lite nervig e man ju men men,, måste bevisa för Jerry att jag vågar haha,, nää men kul att testa nåt nytt,, blir de för jävligt så får ja la låsa in mig i ett år eller nåt haha,, och använda keps den 20feb när jag ska ut=)
Så de va la dagen,, resten består av sänka säng, bada med Mio,, sen mysa med älskling vid tvn,, sen ska jag ha natten med,, skulle uppskatta om Mio kunde va lika snäll mot mig som han e mot sin pappa=)
Gott med Fanta=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0