Babymassage

Ja jag tog mig ur min feta bubbla och åkte till föräldrar gruppen ändå=) Vi fick lära oss babymassage,, och ja alla barn låg helt stilla och njöt förutom min kära son,, han satte igång och tjöta mitt under massagen ja han överrösta tom barnmorskan som förklara saker,, och han låg inte stilla för 5öre så han va väldigt svår masserad haha,,
Träffa en annan mamma där som hade haft exat samma problem som oss,, hon sa att när de börja med gröt o så blev de mkt bättre,, så imon ska ja i alla fall åka o köpa babysemp 2 och gröt vill ja nog vänta med tills jag pratat med min barnmorska,, hon sa även att de blev bättre runt 5mån så 1mån kvar av skrik och frustation orkar jag det? Jo jag måste,, för Mio är verkligen de bästa som hänt mig även om ja klagar mycket,, men de e ju mest han de e synd om,,han skriker ju för att han vill somna men vet inte hur han ska göra,, och jag vet inte heller vad ja ska göra,, så vi alla lever med stora frågetecken över våra huvud..
Nu ligger Mio o tjötar i sin säng hoppas han somnar snart utan problem de skulle uppskattas för jag e heeeelt slut,,
Just de boka tid nu också på måndag ryker håret=) spännande va=)
Imon kommer Lisa och hennes lilla Maya hit eller a Maya e 10mån nu så liten e hon väl inte längre hehe,,=) Hoppas Mio kan visa sin bästa sida då så jag slipper gå runt med en skrikande bebis på armen när de e här hehe
jaja ska snart sova om lill skiten kan somna nån gång..

Kommentarer
Postat av: therese

Ja vi bor i göteborg, i Stenungsund kan man göra denna akupunktur, bara hon och en till i sverige som gör det och hon är verkligen duktig... utbildad barnmorska också... Ring och prata med henne och fråga vad hon tror.



hemsidan är www.aqpunktur.se



kram

2010-01-19 @ 20:06:09
URL: http://oscarochtherese.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det blir bättre snart Melle det lovar jag dig! Vid 5-6 månader så kan dom vara med på ett annat sätt och är lite mer lättroade, då kommer ju maten in i bilden med och han kanske börjar sova bättre då :) Håll ut det klarar du det vet jag! Så fort middagslurarna blir bättre på dagen tror jag hela han blir bättre. För varje gång han sover bra på dagen är han ju världens gladaste bebis förstår jag det som när jag läser :) Maya får tolka imorgon och förklara att det är skönt att sova längre på dagen då blir man pigg och glad och orkar busa mer :)

2010-01-19 @ 21:59:24
URL: http://lisaomaya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0