Åhhh varför

Varför? aa,, vaknade pigg och glad och kände att idag ska de bli en kanon dag, mm visst trodde jag,, helt plötsligt har Mio bestämmt sig för att återgå till sitt "jag vägrar sova jag älskar att skrika tills mamma inte har nåt tålamod kvar" mm underbart,, och just idag med när jag vart ensam HELA dan Jerry va hemma en timma duscha och drack kaffe sen drog han på Bio,, Varför just idag?
Har hållt på i 1tim nu för att somna han trodde han somnat nu men NEJ,, min rygg har redan börjat värka igen av allt jäkla vaggande,, Jag hoppas verkligen att han bara har en dålig dag så vi inte e tillbaka på ruta ett igen för då vet jag inte vad jag gör..
Mm ingen bra dag alltså,, hoppas på en bra natt istället då,,
Blir tokig av att bara vara hemma helt själv bläää känner mig som den ensamaste människan i världen,, kunde ju inte gå ut idag heller för vädret tillät ju inte det,,
Höjdpunkten på dagen brukar ju vara när Jerry kommer hem så man kan prata vuxen språk igen och ha nån som kan vara Med Mio så man kan få göra saker.. men nej.. vet att han så gärna ville se den här filmen men de får bli bio på helger hedanefter så man slipper vara ensam en hel dag..
Men okej inte bara klagomål nu då.. Mio bara älskar sin gå stol han skiner upp som en sol när han sitter där=),, tråkigt e bara att han bara orkar några minuter=(.. men han blir ju starkare för varje dag så snart kommer han nog springa omkring här hemma=)
Jupp nu ska jag invänta mor min Mio har fortfarande inte somnat börjar även bli ganska sent nu men han kan ju inte somna för natten redan klockan 18 då kommer ju vi få gå upp vid 3 imon eller nåt HELL NO!!!

Kommentarer
Postat av: Mattias

hej vilken fin blogg, allt bra idag? =)

2010-01-27 @ 18:16:38
URL: http://mattiasdeluxi.blogg.se/
Postat av: Valeria

Hej! Jag är en såndär kommentar som du HATAR (RENT RÅÅÅHATAR) Men jag är ledsen! Och jag behöver verkligen din hjälp att rösta hit en människa! Om du röstar så kommentera gjärna så länkar jag dig i min blogg som tack för besväret!



http://valees.blogg.se/2010/january/vote-ffs-1.html

Där hittar du länk till röstningsgrejset!

Tack i förhand! :')



btw: Jobbigt med jobbiga dagar när allting känns irriterande. Tips, kolla på någon rolig dvd eller ett youtube klipp, får jämt mig på glatt humör! ;)

2010-01-27 @ 18:21:47
URL: http://valees.blogg.se/
Postat av: ida

hehe, barn kan vara väldigt krävande ibland.

har inga barn själv men har en liten minigris här hemma som mentalt är som en treåring i trotsåldern, såatteh kan nog tänka mig hur det känns :P

2010-01-27 @ 18:54:28
URL: http://nigels.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0