2010=)

God förmiddag,, usch dagen börja verkligen inte bra,,, vaknar av att Mio gallskriker,, tror han har vänt på de här med kvälloroligheterna till morgon oroligheter eller nåt.. han är alltis grining på morgonen/förmiddan men kvällen e han gör gossig.. a i alla fall,, vaknar av han,, känner direkt att jag har vsin ont i halsen,, och illamåendet har börjat krypa fram nu,, åhh orkar inte va sjuk när man har en bebbe att ta hand om=(=(
Jaja till igår då.. Hade gör trevligt.. hem till Linda & Jimmy,, vi åt god mat skagentoast,, sen potatisgratäng och fläskfile mmm mumma=).. EFterätten orkade vi inte haha.. Mio va jätte duktig,, men de va ganska kul,, vi försökte natta han i över en timma,, vi körde vagnen vagga ja allt.. men så tänkte vi att hemma somnar han ju alltid själv i sin säng på kvällrna så vi testa att lägga han ensam i Lindas & Jimmys säng,, och va tror ni?? Jo han somnar haha
Hade försökt klä Mio fint igår,, men Ralph Luren body han fått av Ellen va för liten nu haha så sorry Ellen blev 1gångs använding där ja haha och när jag fick på han hans fina vita skjort body ja va tror ni händer?? Jo han spyr ner hela den haha,, så de fick bli vanlig stil på grabben igår haha slapp=)  Men jeansen va nya de fick han i Julklapp av mormor=)
Ja i alla fall,, Mio somna vid 20.. Sen satt vi alla och tjöta och drack hehe japp drack 3,5or,, blev bara 3st för mig,, blev inte så full haha knappt nåt kände ja så lite tål ja väl fortfarande då=)
Theo gick och la sig sen,, Men Thilda den lilla busungen ville vara vaken haha hon somna la inte förens kl 22 eller nåt hehe sötnosen=)
Gull ungen=)
Sen satt vi och försökte hålla ögonlocken uppe,, gick bättre än förväntat faktikst.. Trodde Mio skulle vakna av alla raketer men icke han sov så gott så=)
Men efter tolvslaget var de dags för oss att gå.. fick i Mio lite mat och in i bilen,, va sjuuuukt kallt asså usch och fy,,
Theo busungen=)
Mamma Linda=)
Ja väl hemma så kunde man nog tro att jag var full haha,, tappade ut en hel påse ersättning över hela golvet/skötväskan m.m i hallen,, åhhh,, men de fick vänte tills idag va så sjukt trött.. Mio somna direkt när jag la ner han i sängen,, mm så kvällen blev perfekt=)
Men som sagt idag mår ja piss,, och orkar verkligen ingenting,, hade velat sova igenom hela dan,, Men stackars Jerry tog ju natten,, så måste hjälpa han lite så gott jag kan i alla fall. hoppas ja inte åkt på nån influensa bara..
Jaja nu ska jag vila lite medans grisen äntligen sover=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0