1år sedan=)

Ja jag kom på förut att idag för exat 1år sedan tog jag graviditetsteset som visade posetivt hehe sjukt va=) för exat 1år sedan satt jag som ett nervvrak och visste inte alls vad som väntade mig, visste bara att nåt växte i min mage=),, sjukt ändå.. och här nu 1år senare sitter jag med leksaker, blöjor m.m runt omkring mig och har en liten gris sovandes i en säng brevid min hehe,, aa hehe snabbt har de gått ändå=)
Försökte införa en avslappnings rutin för lill skiten nu innan han skulle sova för natten,, han fick en härlig massage, jag läste 2böcker för han och pratade lågt osv,, sen la jag han i sängen,, han tjöta först sen kom skriket men de va förståligt för när jag lyfte upp han så la han av världens rap haha,, sen la ja han igen,, och han tystnade men sov han tror ni? Nä! han börja tjöta mer o mer,, sen skrik,, men då gav ja han nappen och nu tror ja att han sover peppar peppar,,
Pratade Med Jerry förut,, att till helgen ska vi verkligen försöka,, vi ska prata ihop oss om 1sorts sovning asså vagnen, sängen och sen ska vi köra på de stenhårt,, börjar Mio skrika ska vi låta han skrika en stund,, detta klara jag inte av själv därför de de bra att vi börjar på  lördag,, för jag klarar inte av när Mio skriker då måste Jerry va där.. och till alla mammor som nu kommer tro att jag ska låta min son skrika sig till sömns då tar ni fel.. Nej vi ska bara låta han skrika en stund,, för att få han att verkligen fatta att han ska sova.. sen får vi försöka att inte lyfta upp han att försköka lugna han i sängen.
A vi måste i alla fall försöka för detta håller inte,, ja är sur grinig trött varje jäkla dag jag orkar inte de mer,,Alla säger de går över de e en fas o bla bla bla,, men hjälper dig mig nu? Nää..
Om några månader när Mio lugnat ner sig och kommer vara mammas lilla gull unge igen kommer jag garanterat glömt allting men just nu så räknar jag bara dagarna,, jag vill bara att dan ska va över,, så fort ja går upp så vill jag ha kväll igen för då vet jag att en dag till är avklarad,, och de e inte roligt att de e så..
Nää så helgen blir nog jobbig men de kanske e värt de om ja efter några dar för en glad bebis=) en utsövd bebis som inte konstant e övertrött hehe,,
Sista natten för mig i natt med sen ska ja få sova 2nätter wieee underbart=)=) I mon ska vi nog se "Sommaren med Göran" köpte den häromdagen=),
Just de ja,, Jerry har bokat in ny tattoo tid,, vart och vad vill han ska vara hemligt hehe så ja får väl hålla hans hemlis=) hehe,, men den blir nog nice=)
Nu ska ja invänta samtalet från herrn och sen sova,,
Puss och god natt=)

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej! :) Hehe, förstår vad du menar! Jag läste aldrig bloggar förut.. men nu läser jag massa unga mammors bloggar! Kul när man känner igen sig i andras vardag :)

2010-01-21 @ 22:33:57
URL: http://alienated.blogg.se/morsa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0