VILL INTE..

Nää vill fan inte ha mer snö nu,, läste på gt.se att imon kommer de mer snö en decimeter orka!!! När ska jag få gå ut och gå med Mio?? Never eller,, sitter här insnöad åhh grrrr, för tillfället hatar jag snö,, nästan år kommer jag la älska de men då kommer de säkert ingen snö haha..
Skulle ju in till stan imon,, men jag får nog åka själv till torget,,
Tittar på Outsiders nu,, de e en tjej där som har fobi för feta människor,, asså hur sjukt e inte de?? Hur kan man ha de?? Okej man kanske kan tycka ett och annat men de kan man ju om allt,, men fobi lägg av liksom,, fobi har man för spindalr och ormar typ,, hehe,,
Japp Mio sov förut i 1,5tim=) blev helt chockad,, men han vakna as grning,, fick somna om han efter 1tim,, man tycker ju att han borde bli piggare ju längre han sover men icke sa nicke,, sen sov han i ca 40min till sen blev han min lilla going igen=)
Han e så söt,, han kan ju rulla nu från rygg till mage,, men han blir typ förbannad sen för han kommer inte tillbaka,, han har rullat en gång från mage till rygg men nu vågar han typ inte,, och då blir han skit arg så man får komma och lyfta han tillbaka till rygg,, men han tycker de e så kul att rulla så han rullar tillbaka och blir arg igen haha så sprungit nu fram och tillbaka och hjälpt han,, såklart har jag låtit han ligga lite,, försökt få han att rulla tillbaka själv men han blir gör arg haha,, gullunge=)
Sen nu när han har upptäckt sina fötter så e byta blöja verkligen en sport haha han ska hålla på hela tiden,, men de e ganska kul ändå=)
Så nu kan vi väl hoppas på att jag får en lika bra natt som Jerry fick i natt,, men de tvivlar jag på hehe,, ibland önskar jag fasiken att jag var kille,, eller a de gör jag ganska ofta,, typ varje dag under graviditeten hehe
Nää nu ska jag slappa framför tvn lite och invänta samtalet från älsklingen=),,

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tittar också på outsider. Gud vilken sjuk människa :S Tycker hon är löjlig.



Hur tränade ni Mio på att rulla från rygg till mage?

2010-02-01 @ 20:18:35
URL: http://whybenormal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0