Trött, seg, ont..

Ingen bra start på dagen vaknar as trött, seg och ont i ena armen pga allt vaggande med Mio de senaste dagarna.. har typ träningsverk i höger armen haha,, Fick han att somna nu utan vaggning de va riktigt skönt,, visst fick springa in 5ggr men hellre de än att vagga..
Shit detta väder asså,, hur fasiken ska jag kunna ta mig ut jo om jag så ska krypa genom snön hem till Jessie så ska jag det haha,, Ska bli så kul,, Linda kan tyvär inte komma pga denna snön=(=( hoppas ni andra kan komma i alla fall=)..Tittar man ut från vårt fönster så hänger de massa snö ut med taken och de kommer ramla ner vikken sekund som helst,, hoppas ingen går ut just då haha då blir de jobbigt..
Sen ett stort Grattis till Mike och Milla som fick ja just de en POJKE!! haha jag visst de,, jag e fan grym asså gissat rätt på 4st nu=) borde kanske bli barnmorska ändå=)
De positiva med tidiga mornar är ju att man hinner ganska mycket,, har redan hunnit tvätta 1tvätt,, bäddat rent,, dammat sovrummet och köket,,diskat=) Duktig jag är va=)
Men nu kände jag att sömnen kom ikapp mig var tvungen att ta en liten paus hehe,,
Mammas tjockis=)
Får se hur pigg man e imon också,, okej ska bara dricka 3,5or,,
Usch fick ett sms av min mamma nu som är i Thailand vet ni vad tanten skriver (jo nu får jag kalla dig tant när du skriver så) hon skrev "Hej älsklingar, håller ni på att snöa bort? Vi har vart på rummet hela eftermiddan för de e för varmt ute nu" hur kan hon med att skriva så när vi sitter i en iglo grrrrrr haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0