SNÖ WHAT THE F*CK!!

NEJ!! Va fan NEJ!!! De snöar IGEN grrr kan man bli mer deprimerad fan vart inne nu i över en vecka,, grrr o så ska de snöa fredag lördag med ORKA!!!!! Då kanske Jerrys familj inte kan komma,, haha nää då sitter vi där med en 40bitars tårta haha då har vi tårta i över 1mån framåt haha
Leka med fötterna e kul=)
Fan grannens hund som aldirg låter har ylat nu i 1,5tim,, först hörde jag de och efter 30min ringde jag fastighetsägarn man vet ju inte nån kanske ligger där inne skadad liksom,, han ringde upp ägarna hon kom hem gick ut med hunden nu verkar hon gått igen för u har han ylat i 1tim till.. orkar liksom inte ringa fastighetsägarn igen,, väldigt konstigt för vi har bott här sen i juni och aldrig hört han,, eller a i svalen har man hört han skälla men inte såhär,, han verkligen ylar,,, Kan ingen om hundar men visst ska de väl inte yla i 1,5tim?
Mammas tjockis ska bada=) Kolla ögonen jag dör hehe mammas sötnos=),,
Undra hur Mio kommer se ut som tonåring? mm spännande,, BVC ringde förut,, läkarn skulle komma till henne så hon skulle prata med henne och återkomma imon,, så blev inte så mkt sagt idag men bättre att hon får prata med läkarn först kanske..
Nu ska jag ringa lite andra samtal,,

Kommentarer
Postat av: Linda

Kanke é första gången den é ensam?

2010-02-22 @ 14:54:17
URL: http://lindawidellsandh.blogg.se/
Postat av: Melissa

Nää de tror jag inte,, tror den vart de fler ggr,, de e ju en gammal hund

2010-02-22 @ 15:50:32
URL: http://melissabelin.blogg.se/
Postat av: Sarah

Så söt!

2010-02-22 @ 19:11:16
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0