Sååå trött,,

Fy vad trött jag är idag,, Mio har tyckt de vart morgon nu vid 5 typ 3dar i rad,, spelar ingen roll om jag lägger han 19.30 eller 18.30 han vaknar ändå vid 5 och vill upp grrrr,, så ikväll lägger jag väl han som vanligt mellan 18-19..
Yes kl 5.10 ville lille man upp idag då,, jag försökte hålla han så tyst som möjligt så Jerry fick sova,, och jag lyckades Jerry sov till 8.10 idag=),, hoppas han blev glad för de för de e inte ofta nån utav oss får sova så länge haha.. Mio somnade jätte gossig i min famn i morse=).. Han bara gossa in sig under armen och somna=) de e såå mysigt,, han låg och sov i ca 35min då satt jag och titta på the vocie=)..
När Jerry kom upp gjorde jag mig i ordning och åkte och fixa fötterna igen,, de såg mycket bättre ut idag,, men måste ha sånna där tosser på tårna minst 1v till,, men de var på bättrings vägar så de e ju skönt=)
Sen åkte jag till Frölunda torg,, skulle shoppa lite,, bland annat de ur snygga skorna jag sett,, men efter att ha testat 3par och alla hade söndrig dragkedja så hoppa jag dem dålig kvalite antagligen hehe,, blev lite ledsen för vill verkligen ha dem,, hoppas jag kan hitta liknande,, de va typ converse stuket i turkost as coola=(..
Men fick köpt lite annat en t-shirt klänning på New yorker, ett linne och en kjol på Gina=),, Så nu har jag massa att välja på tills lördag=)
Sen åkte jag hem,, vi käka middag och nu har Jerry åkt till jobbet=(,,och Mio har bestämmt sig för att vara grinig idag med underbart,, han kunde inte valt en bättre dag? haha..
Imon ska jag göra cellprov hehe japp då är man så gammal kommer bli kallad nu var 3år tror jag för att kolla så man inte har livmodercancer och sånt, de börjar de året man fyller 23..Sen händer de la inte så mycket mera imon,, de e i alla fall torsdag mm underbart,,sen blir de ju FREDAG=) wieee

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0