Bra natt

Yes i natt va ändå en bra natt.. Mio somna kl 19 sen vakna han inte förens 1.20 första gången,, mm fick mat vakna sen kl 4.45 fick lite mat,, han va nog inte hungrig för han åt inte så mycket,, men han somna i alla fall om och sov till kl 7=).. Så man kan ju hålla tummarna på att det fortsätter så här=),,
Jerry var ju på firma fest igår nykter haha han sa aldrig mer nykter på en firma fest haha,, kan förstå han,, men han kände ju sig lite krasslig så de va ju därför också,,
Jag hoppa i säng redan kl 20 igår hehe,, men de tog ett tag för mig att somna,,
Sen har Jerry lekt hela havet stormar i sängen i natt,, flugigt fram och tillbaka,, och båda gångerna jag matat Mio har Jerry hamnat på min sida av sängen,, så vid kl 5 blev jag tokig på han och putte till han ordentligt haha då vakna han "Öö vad gör du" haha,, ja sa till han att han hållt på hela natten,, hehe ja så e de inte mingrisen som stör min sömn så e det The big pig istället=) haha..
Idag ska vi åka och köpa ett högre späjlsängsskydd för tydligen så finns de barn som brutit både armar och ben när de fastnat så i späjlen som Mio gör,, så de vill vi ju inte va med om,, fattar inte varför de gör sånna sängar då om de kan skada barnen då får de ju komma på nåt annat kanske inte ha spjälen enda ner till madrassen eller nåt..
Ikväll ska vi hem till mamma och se på Melodifestivalen=),, ska bli trevligt,, vet inte vilka som sjunger ska kolla upp detta nu=)
Ha de nice=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0