4månaders fasen eller?

Åhh är de dags för nästa fas nu eller?? Fick man bara 1,5v och lugn och ro grrrr,, Mio har som sagt börjat vakna mer på nätterna,, men sen på dagarna har han börjat bli såå gnällig han gnäller för allt,, vet inte vad man ska göra,, allt e tråkigt och han e konstant trött men ändå så sover han bara 30min,, han har blivit svår somnad igen,, inte lika som sist tack gode gud för det,, men ändå,, 2ggr idag fick vi vagga han och de andra gångerna har vi fått springa in och ut i ca 30min,,Är sjukt trött idag med i går va jag ju vaken sen kl 3 och i natt fick jag ju springa upp och ner hela tiden kändes de som,, Men som jag sagt innan kan gärna gå upp tidigt osv bara Mio e glad på dan,, men han e ju inte de idag,, eller igår,, varför?? grrrr
Funderar lite på om de e för gröten och smakisarna att han får ont i magen,, men de verkar ändå inte va magen,, han e bara onöjd liksom,, a ja hoppas denna fas inte varar i 7veckor som den förra gjorde..
Japp idag har Mats vart här,, vi har pratat om hur vi vill att barnvälsignelse tårtan ska se ut,, och jag lovar er den kommer vara annorlunda och jäkligt coool=),, Ingen vanlig tårta där inte=),, Men sånt e bara kul,, vi vill inte ha vanliga grejer=)
Sen åkte Mats och Jerry en snabbis till stan,, älsklingen köpte massage olja så imon ska jag få mig en god massage mm längtar,, min rygg kan behöva de asså..
Mammas mys tjockis=),,
Men nu e Jerry på firma fest=(,, och jag är ensam,, Mio sover,, vilket jag också borde göra,, ska nog göra de snart,, För känner både i huvudet och i min mage att jag behöver verkligen sömn nu,, men imon natt får jag sooova=),,, åhhhh underbart,, ska verkligen trycka in öronpropparna så långt de går så inget kan väcka mig,, för jag ska soooova!!
Sen imon kväll ska vi hem till mammasen och titta på Melodifestivalen=),, Wiee,, kanske på dan ska jag ta mig en prommenad med Josefin om inte hennes bebbe tittar ut i natt,, och kanske Vincci ska med också,, Kul med nya människor=)
Nää nu ska ja titta lite på tv sen blir de sängen very tidigt for moi=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0