19Veckor=)

Hej,, IDag är Mio 19veckor,, och enligt min bok växa och upptäck världen så ska han va på strålnade humör i 2-3veckor nu,, men tror ni det stämmer?? haha no inte än i alla fall.. precis hållt på i 40min men skrikig bebis=(
Men han sov as bra i natt bästa natten hittills,, han sov från 18.45-04.30 första gången=) sen till kl 7..
BVC igår då,, blev riktigt sur,, vi kommer dit,, kommer in,, så frågar läkarn då ja va e felet typ,, Så jag sa,, Ja han spyr konstant hela tiden han spyr typ upp mer än halva flaskan, han hostar, hickar och får ont när han äter,, okej sa hon klämmde på hans mage titta lite snabbt i halsen och sa Nej de e inget fel på han.. Nä hä sa jag men han spyr ju heela tiden och äter varannan tim,, mm men han rör sig mer nu svara hon,, ja de e klart men han äter ju ca 180-200ml varannan tim.. mm men han sover inte så mycket så de kan va därför,, okej men han hickar och hostar osv,, mm men vissa barn gör det,, ÅHHHH BLEV GALEN..
Men sen visade jag henne alla utslag,, då sa hon hmm ja han kan ju vara mjölkallergiker då,, så du kan få komma till barnmedicin och ta prover på han,, åhh detta sa jag till min bm när Mio redan var en månad då sa hon nej då de e inte många barn som e de,, så visar de sig att han e de nu då kommer ja bli arg,, har jag då tvingat i Mio mjölk i 4mån och så har han vart allergisk,, aa fick inte ut nåt av besöket igår,, blev bara sur,, jag tycker inte att de e normalt att en bebis spyr så mycket som Mio gör,, Visst vissa barn spyr mer eller mindre men Mio spyr as mycket verkligen,, hela hela tiden,,
Sen sa jag a de är väl bara att fortsätta torka spyor då,, vet ni vad hon säger då?? Ja för han har ju inte ont ut av det... Nä de e gör skönt att spy,, speciellt när man ligger ner och sätter i halsen,, åhhh grrrr
Jaja gymade ju igår 30min spinnig och 30min core=),, Kändes bra att komma igång igen=),, Lite träningsverk har man ju allt hehe,, gick ju till BVC igår tog ca 40min i denna snön,, sen gick jag lite utanför där för jag var lite tidigt till min tid,, så ca 1tim prommenad i snön=)
Idag händer inte mycket,, Mio har tydligen vaknat på fel sida så vill bara ta mig igenom denna dag så snabbt som möjligt..
Har nån tips på hur man kan få en 4mån att leka själv? hehe,, Han vill bli underhållen hela tiden,, men han blir ju så trött då och vill somna efter 1tim nästan,, och lägger man han själv blir han ledsen,, eller rullar runt och blir arg för han inte komma tillbaka haha..

Kommentarer
Postat av: Lotta

tråkigt när man råkar ut för såna där läkare, man går ju itne riktigt till dom för skojs skull som de känns som många läkare tror.. Suck. får hoppas de inte visar nåt.. men jag måste fråga hur hans utslag ser ut? vart har han dom? lilleman har med lite utslag men de säger att de beror på att han har torrhud..

2010-02-09 @ 11:25:50
URL: http://attol.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0