Min rygg håller på att gå av!!!

Japp då var det dags igen klagomuren=) Känns som jag inte gör annat än att klagar just nu,, men de e faktikst riktigt jävla jobbigt just nu.. Har så ont i min rygg inget hjälper,, inga värk tabletter eller massage eller nåt den värker konstant,, att stå och gå kommer inte på frågan,, då får jag bita mig i underläppen för att inte tjuta,,,

Sammandragningarna blir bara jobbigare och jobbigare,, vilket kanske i sig är ett bra tecken men de e sjukt jobbigt ändå,, eftersom man ändå hela tiden måste ha i baktanken att jag kanske kommer få gå över.. har ingen ork till nåt heller,, min städnoja har helt gått över,, de enda jag orkar göra på dagarna är att diska,, sen sitter jag här eller vid tvn och vill bara få dagen överstökad,,

Sen saknar jag mys nåt fruktansvärt,, inte de att jag inte får kramar och pussar och så men de känns inte så mysigt att ligga i Jerrys armar när man är större än han och väger mer och känner sig som en jäkla klumpig elefant,, tycker inte alls om beröring just nu över huvudtaget men sammtidigt saknar man det,,men när jag inte känner mig fin osv då e de inget kul,,


Vi förra året,, Älskar dig min sötnos=)

Får hoppas Anna har rätt,, hon har ju gissat den 24 nu=)

Jaja,, till nåt annat då.. Lyckades faktiskt bra med mitt mos idag=) förra gången tyckte Jerry det var lite mycket peppar men han verkade gilla de mer nu=) haha,,, Han har även suttit här och kommenterat alla mina stav fel haha,, Asså de e inte det att jag inte kan stava för de kan jag (för det mesta då hehe) uatn jag skriver så jäkla snabbt och då kan d elätt bli att man stavar fel,, för jag orkar ju inte gå igenom texten varje gång,, hoppas ni fattar ändå hehe=)

Sen är jag så sjukt irriterad,, i typ 4-5veckors tid har någon vid jämna mellanrum ringt till min mobil från dolt nummer och när jag svarar lägger de på?? Men hallå,, fattar inte vad vill människan?? Bara höra min röst eller?? a de e sjukt irriterande i alla fall..

Sen fattar vi inte videokameran vi fått låna heller,, haha vi trodde man skulle ha minneskort men tydligen skulle man ha band,, men nu får vi inte stängt en lucka,, hehe och min man är ju inte dirket känd för att ha nåt tålamod haha så jag fick sitta en jäkla stund men har fortfarande inte fått stängt luckan,, jaja vi får se hur de går i värsta fall får vi väl filmen på BB med mobilerna eller nåt om han skulle komma i natt..

Har bokat biljetter till Flickan som lekte med elden nu också.. på lördag=) så vi får väl se om vi kan gå då,, både hoppas och hoppas inte hehe..

Nää nu rullar unga mödrar på TV bye bye

Kommentarer
Postat av: Sandra

Japp, allt är fixat till bebisen ska komma :) Känns rätt skönt att ha allt gjort så slipper man tänka på de sen :)



Förstår dig vad du menar med idioter som är jobbiga. Har en som kommenterar mina inlägg på bloggen hela tiden och skriver en massa elakt och bara håller på. Fattar inte vad folk får ut av de men men de tycker säkert det är skit skoj. Dom blir väl också vuxna någon gång :)



Ja min mamma sa att när hon skulle ha min storebror så hade hon grymt ont i ryggen hela dagen och hon fattade inte varför :) Han kom på morgonen sen efter värkar hela natten :) Samma sak med mig, ont i ryggen och sedan kom även jag på morgonen hehe :)



Så vi får hålla tummarna för att det är de som väntar dig :)

Kram

2009-09-23 @ 19:35:59
URL: http://whybenormal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0