Lökskärare=)

Wiee,, älsklingen tvinga med mig in till stan en stund nu,, å vet ni vad jag hitta?? En lökskärare äntligen=).. Har letat efter en sen vi var i Varberg med Linda,, vi gick in i en köksaffär tänkte a man kan ju alltid fråga,, så sa hon "ja vi fick in dem idag, ligger fortfarande i kartongen här" hon fick rota lite men nu har jag den=).. No more tears och ojämna lökbitar=) Kosta 269kr men det var den värd=)

Lökskärare grön/vit

yes Jerry skulle kolla på Hollywood om hans keps fanns där, så vi slapp betala frakt,, men de gjorde den såklart inte hehe,, men han fick en t-shirt istället för 57kr för Melissa hade massa rabatt på JC,, hehe bra med klubbkort,, jag har nog klubbkort överallt nu=).. Jag fick köpt mig en typ t-shirt klänning på HM också.. Såg den sötaste skjortklänningen,, men tänkte att den kommer jag ändå så inte få knäppt över magen nu haha,, så de får vänta.. såg massa massa fint.. Så alla Bebisen vill ha presentkort på HM (så mammi kan vara fin sen) hehe

Ja efter ca 30min promenad i stan fick jag så jäkla ont,, så Jerry fick hämta bilen och hämta upp mig istället.. har så ont o ryggen,, och det enda man kan ta e de ynka alvedon eller panodil och vad hjälper de INGENTING!!! grr blir tokig..Kan man köpa lustgas till hemmet kanske?? hehe de vore nåt=)

Ska hem till mamma sen stund sen,, hon ska komma hämta mig så jag slipper vara själv ikväll=).. Sista kvällen nu skönt,, imon slutar Jerry kl 7=) sen e det helg igen,, aa veckorna går ändå hyfsat fort,, fast dagarna känns sjukt sega..

Jaja får inte glömma påminna om tävlingen,, lite segt med gissningar nu tycker jag=) kom igen nu då=) gissaaaa=) Puss

Kommentarer
Postat av: Lisa

Haha d hade vart nått, flummit det hade vart då ;) tyvärr tar den inte bort smärtan precis, gjorde den inte på mig under förlossningen men den fick in mig i en annan värld så ja var helt borta och inte tänkte på nått annat än ljudet som den gör (tror jag iaf haha David hörde inget ljud men jag gjorde det :) ).

2009-09-17 @ 15:21:24
URL: http://lisaomaya.blogg.se/
Postat av: Sandra

nej vad fräck :D Sån vill jag också ha.. Hmm lite långt att köra för att köpa en sån kanske :S Men i vilken affär hittade ni en sån, kanske finns här runt om kring också :D

2009-09-17 @ 17:45:11
URL: http://whybenormal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0