Kalas=)

Hejsan,, då är man hemkommen från Theos 2års kalas,, hehe han e så söt den lilla busen,, Han fick ett pussel och nån annan konstigt para ihop grej av oss som vi knappt själva fatta hur man skulle göra med den haha,, Sen hade han ju fått mängder med bilar och han fick en bilbana av sin morfar som nu går på högvarv där hemma hehe,, Av sin kära mor och far hade han fått en spis,, men kastruller och mat som han så duktigt lagar mat på=).. Ja man ska lära dem tidigt=)

Thilda hade vuxit jätte mycket,, och hon va såå söt min blivande svärdotter=) hehe yes som sagt hon e redan bort lovad till sonen min hehe=).. Jag skulle ju då ta massa kort men konstigt nog var kamaran urladdad!!! shit de får ju bara inte hända.. så de ligger på laddning nu,, tänk om jag skulle fött i natt så hade vi inte ens haft en kamera!!! hehe,, Så får sno bilder sen av Linda eller Frida hehe=)

Skulle åkt hem till mamma egentligen nu men,, de var inte hemma,, så vi fick åka hem.. Skall få låna en video kamera av min kära morbror=), SÅ vi kan filma lite i början,, vi ska köpa en egen nån gång,, bara pengarna räcker till..

Hopp får vi se om de kommer nån bebbe i natt då.. e ju Jerrys kompis Jonas födelsedag imon,, hehe så vi får väl se,, Sorry Julia ser ut som du inte vann nån choklad=( vi får se om Madelene har bättre tur som gissat den 21 då=).. Aa kom ihåg de e inte för sent för att gissa datum=) Kolla inlägget innan för vilka datum som e lediga=)..

Imon händer väl inte så mycket,, Jerry jobbar tidigt=) wieee,, sen imon är det bara 1v kvar till BF 1v aa fast kommer väl säkert gå över ändå,, men men,,,

Nu ska jag slänga mig i soffan och invänta London INK puss och kram

Kommentarer
Postat av: veronika

Ja visst är det skönt när man rensat lite här och där =P

Jag funderar lite på att införskaffa mig lite pyssel.. så att man har lita att göra menar jag hehe! Panduro har väll en del?

Har du testat hallonblads te?

Jag sitter nu och hinkar i mig, kan man överdosera detta?

Har ni fixat klart allt till bebben ännu?

2009-09-20 @ 19:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0