Förvärkar!!

God morgon,, gäsp gäsp,, usch har inte haft en rolig natt,, vakna väl vid 4 och värsta sammandragningarna och mensvärk,, trodde de skulle gå över men efter 30min hade blivit värre,, aa tankarna började ju då såklart på "Är det dags?" men tyckte ändå de var för klena för att vara "riktiga" värkar,,

Sen börjde de även stråla längs med ryggen och var verkligen jätte jobbigt,, var på väg upp flera gånger för att sätta på datorn för att kolla varktimer.se här på nätet.. men efter ca 2timmars med pust och stön så sluta de=(.. så de var väl bara kraftiga förvärkar då.. Men de var första gången de var så mycket och de gjorde verkligen ont och var obehagligt,, Så man kan ju hoppas att de är dags i veckan då kanske=)..

Jepp igår var det full rulle=).. Först storstädade vi,, jag skrubba hela badrummet från topp till tå (Vilket Linda gjorde dan innan Thilda kom) hehe kanske var därför jag fick sånna förvärkar=) haha.. Jerry rensa sin t-shirt garderob vilken var på tiden=)..

Sen åkte vi hem till mamma,, vi köpte med världens godaste bulle,..Finns ett kondotori på Radiotorget som har de godaste vaniljbullarna mm de e såå sjukt goda=).. Alla var hemma hos mamma så vi satt och fika och tjöta,, fick med oss vaggan=)



Söt va=) De va ju med rosa snöre innan men min mormor e så gossig så hon fixa de blåa.. De finns en sån himmel till också men vi struntade i den,, Så nu står den i vårt sovrum och bara väntar på att lilla du ska komma och nana i den=)



Hehe snyggig va=)..

Japp sen bar det av hem till Linda & Jimmy,, Där åt vi lax och potatis och romsås mmm älskar lax,, men vi är så dålig på att tillaga fisk här hemma,, det enda vi äter är typ köttfärs, kyckling och korv hehe.. så de var rikigt gott.. Linda hade ju även lovat Jerry en kaka,, så hon hade bakat en as god kladdkaka den var verkligen super god och riktigt kladdig som en kladdkaka kan vara=)

Theo lika söt som vanligt haha=) Han har nu lärt sig ett "fult" ord haha Fan hehe man kan ju undra om det är efter mamma eller pappa där=),,, Men "Harry" var lika populär som vanligt,, fick sitta och läsa massa böcker,, och när han skulle sova var det Jerry som fick gå upp med han=).. Bra att han får träna sig..

Thilda hade vuxit som bara den,, nu kan hon hålla huvudet helt själv hehe fast de ser lite vingligt ut,, de e så söta när de e så små för de har ju inte rikigt nån koll,, allting bara sprettar omkring dem ben armar huvudet hehe.. Sen har hon sjukt skön sov stil,, hon ligger på mage och svankar som aldrig förr haha=)





haha snygga mamma=)



pappsen matar Thilda=) Ser ut att tycka de e jätte kul=) haha



Lite svårt att få en bra bild på denna vilda dam haha hon ska röra sig och prata hela tiden,, sötnosen=)



Theo ville ta kort på mamma,, gick sådär bra.. små knappar e inget för han haha=)

yeye,, sen satte sig killarna med PS3 åhhhh skulle ladda ner internet eller va de va,, a de höll på ett jäkla tag,, killar växer väl aldrig ifrån sånt haha..

Vi fick i alla fall spelat lite BUZZ hehe alltid lika kul och man känner sig alltid lika IQ befriad efteråt haha=)

Ja idag händer de inte mycket,, jag är som sagt sviiin trött,, så jag kommer nog bara ligga i soffan och glo när Jerry håller på att spela ps3,, mm livet e underbart ibland va=),,

Pusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0