Duktig Melle=)

Mm nu har jag fasiken vart duktig,, jag har plcokat undan över allt (blir ganska stökigt när man har både pappa, lillebror, lillasyster och en man här hemma) hehe,, så nu har jag plockat frigolit som låg i hela lägenheten efter att Elias jaga gabban igår och all skit pappa drog fram när han var här,, och diskat efter mannen min=).. För jag själv är sjukt renlig=)

Har dammsugigt,, kokat nappar=),, la ner en i bb-väskan,, packa även ihop allt i bb.väskan då det har legat lite utsprett typ hygienartiklarna har legat i badrummet, tofflorna i sovrummet osv,, men nu ligger allt i väskan=)



mm visst ser de gott ut med nappsoppa=)

Jag gjorde även i ordning badrummet,, vi ska göra om där lite sen pappa fick så mkt ider när han var här hur man ska göra en tvättstuge bänk och jag vet inte allt.. men jag fixa i alla fall i ordning där nu så man kan gå in där utan att slå ihjäl sig=)



fint va??.. Fick tyvärr inte ha kvar den fina skylten som var på tvättmaskinen för Jerry,, jag tyckte den var gör söt ju=(



hehe fin va=)

Aa,, Gabban har gått nu hon skulle träna=).. Jag kunde hålla henne från godsakerna den här gången hehe hon frågade hela tiden hmm "Vad är onyttigast,, coccosbollar eller glass?" hehe osv men jag sa NEJ NEJ hehe inte för att hon e tjock för de e hon absolut inte hehe utan för hon äter alltid upp mina godsaker=( hehe

Sen har jag även ätit Thaimat nu i två omgångar,, asså starkmat,, tror dock inte de kommer nån bebis ändå.. jag tror jag kommer gå över som alla andra,, ska nog ställa in mig på det med..

Linda säger att nästa vecka ska hon få ut mig på promenader,, mm visst jag svullnar ju upp som en stort piggsvin bara jag ställer mig upp,, a jag får väl ge det ett försök.. men INGA BACKAR!! som hon påstår,, jag blir ju anfådd bara jag pratar och jag skojar verkligen inte då hehe..

Nää om man ska gå in i duschen idag oxå då hehe

här e den fina bodyn jag vann på tradera också=)



Cool va?? hehe

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0