Baby vill du komma ut nu??

Åhh sitter här och tittar på min mage som just nu ser ut som hela havet stormar.. Tror seriöst han tror att han är på en fotbollsplan.. åhh jag minns de där första puffarna i början som var så mysiga,, men nu e de inte så mysigt längre,, känns som han komma sparka sönder magen när som helst,, han e rikigt tokig,, har hållt på nu i ca2tim och sparakat på en och samma sida,, spelar ingen roll om jag ligger, står, går näää han ska sparkas ändå..

Åhh ska verkligen bli så underbart att få ut dig haha..

Jag och älsklingen fick i alla fall upp gardinerna i babberummet förut,, de blev fint,, vill bara hitta sånna söta knoppar också.. gardinerna va dock för långa som de alltid är,, får fixa det sen..

Jerry har åkte till jobbet,, så nu är jag ensam,, men inte länge till Gabbisen kommer som vanligt=)



cooling där=) haha.. vi ska i alla fall äta våfflor mmm gottit=)

De har börjat visa förlossningskliniken på vanliga kanal 4 nu också=) fast de är ju repriser då som jag redan sätt men ändå,,, för er som inte har tv4 fakta så kommer de på tv4 kl 13.30 på vardagarna=)

yeye hörs väl sen puss

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Förstår precis hur du känner! Som tur va så kom Leia 10dagar tidigare, hade nog aldrig pallat fullt ut hehe.. Hur känns det inför förlossingen då?

2009-09-02 @ 14:44:31
URL: http://myddis.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jodå med mig är det bra :) Jag tycker de är lite halv jobbigt att röra mig visa gånger och har ofta ont i fötterna men annars har jag inget att klaga på :) Det jag tycker är jobbigast är att inte kunna greja med bilen och så som man gjort innan :) Magen tar liksom i haha :D Hur känns allt för dig då?? Funderat mycket på förlossningen och så??

2009-09-02 @ 15:11:45
URL: http://whybenormal.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Vad bra så då är ni förberedda helt enkelt? :) Har du packat saker och sånt i fall det nu skulle hända? :)

KRAM

2009-09-02 @ 16:50:39
URL: http://absolutelullan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Okej, sammandragningarna har jag också men börjar vänja mig :) Ja de kan jag förstå om du har så mycket problem :) Längtar mest, fattar inte varför och hur man kan längta till något sånt men jag gör de :) Bara att få känna hur allt känns och så hehe :) Så man funderar ju lite men tycker inte de gör något om Mini väntar lite till där inne :)

2009-09-02 @ 17:33:22
URL: http://whybenormal.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Såg du kvinnan som fött åttlingar? Hon har 14 barn :O Sinnes och hon är bara 33. Ingen av barnen är ens tonåringar väl? :S

Undar hur hon ska klara sig i framtiden med att bo hos sin mamma med alla barnen, inte ha någon inkomst och huset proppat med barn som inte ens går i skolan.

KRAM

2009-09-02 @ 18:09:47
URL: http://absolutelullan.blogg.se/
Postat av: Lovisa

haha oj jag hade glömt kolla inlägget du skrivit om henne. hehe

KRAM

2009-09-02 @ 18:11:13
URL: http://absolutelullan.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Ja hekt rätt inställning!! Ungen ska ju ut hur som ;)Kan inte fatta att min lilla är 5veckor på fredag! Dt går fort när dom väl är framme.

2009-09-02 @ 18:54:46
URL: http://myddis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0