Tand?

Jupp tror redan de e dags för tand på lill grisen,, igår eftermiddag/kväll va han jätte grinig,, sen i natt har han låtit som aldrig förr,, jag trodde han vakna flera gånger och gick upp men nej allt gjorde han i sömnen hehe,, Vid 2vakna han o ville ha mat,, då vakna även Jerry,, han kunde inte somna om så han har vart uppe sen kl 2 stackarn,,
Ja fick lägga mig i Mios rum för Jerry va ju ändå vaken så han kunde ju ta han..
Och nu på morgonen har han vart helt hysterisk,,vägrat somna och bara skriker,, vi kände i hans mun och de känns som nåt e på G att komma upp där nere..
Hoppas de blir bättre snart för man känner sig ju helt hjälplös när han bara skriker o skriker o man kan inget göra typ..
Idag ska jag på Bio wiee Med Cassan,, skall se New moon=) äntligen..
Skriver mer sen

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hehe köpte vi innan han föddes :P Tänkte blir han som sin pappa så kommer han ha feber ofta och då är det bäst att ha hemma haha ;)



Oj tänder redan :( Stackars Mio. Hoppas han blir bättre snart.



Trodde också det va tänder på G för Max för en vecka sen men de var nog bara en fixide han hade fått eftersom han tryckte handen så långt in i munnen hela tiden så han spydde och han var jätte grinig hela tiden. Men nu är det inte lika farligt. Men handen är fortfarande de godaste som finns ;)

2009-12-30 @ 11:36:10
URL: http://whybenormal.blogg.se/
Postat av: Sofia bohlin

Pröva med att ta lite flytande Alvedon och gnid på tandköttet om han har ont av att få tänder, gick toppen på min pojkväns lillebror. Ha en god fortsättning!

2009-12-30 @ 12:28:20
Postat av: Sandra

Vi fick en sån tuggleksak till barn som man lägger i frysen. Max tyckte inte om den men en kompis barn tyckte jätte mycket om den och den hjälpte henne jätte mycket mot kliandet när hon fick tänder. Kanske ska testa de?

2009-12-30 @ 13:15:06
URL: http://whybenormal.blogg.se/
Postat av: irina

välkommen i gänget säger jag då!;)

david har oxå blivit grinigare för "ingenting", men jag har inte känt i hans mun dock, men jag har hört att det ska börjas nu så.

bra tips du fått! använder mig oxå av en tuggleksak som e kallare och den andra e vanlig. köpte på BR leksaker. den lugnar ner han för stunden iaf. ska testa det där med Alvedon oxå hehe ;)

gott nytt på er oxå! Kramar Irina o David

2009-12-30 @ 22:23:08
URL: http://gullebulle.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0