Tack min underbara=)

Måste bara få skryta lite hihi,, vad hade jag gjort utan min underbara man??,, Han har nu tagigt hmm ca 7nätter tror jag?? hmm så jag fått sova,, så gott jag kunnat dock,, fast inatt sov jag hela 8,5tim helt underbart=),, Han har tagigt 2nätter nu med och även gått upp och jobbat kl 5.30=) allt fr att jag ska få sova och bli pigg igen=)

Han e verkligen världens gossigaste=).. Men i natt hade han det jobbigt stackarn,, Mio sov ganska oroligt så sen kl 2 i natt har Jerry fått springa upp 1gång i tim och gett han nappen=(,, hehe,, så i natt ska han få sova,,=)

Han har även städat lagat mat m.m.m mm älskar dig min "stora" skit hehe Mio e ju min lilla skit=)

Men känns så tråkigt också,, jag går typ och lägger mig kl 20.00 varje kväll för att orka med dagarna,, när ska man kunna njuta av kvällrna igen?? Kolla på alla roliga tv.program?? hehe,, ja du,, de står att 70% av alla bebisar sover hela nätter när de e 3-4mån,, hmm hoppas Mio är en av de 70% hehe,, men de tvivlar jag på.. jaja,, är väl bara bita ihop.. har trots allt världens goaste bebis=)


Kommentarer
Postat av: Anonym

skönt och få sova lite och ladda batterinerna :)

Snällt av din sambo måste jag säga, inte alla som hade gjort de. Så beröm han lite från mig :) haha



Ammar Mio ? har jag frågat de? :)



Har ni testat att lägga nån snuttefilt eller nåt över halva ansiktet eller ögonen på honom när han ska sova eller somna in? låter ju inte galet kanske men jag hoppas du förstår vad jag menar :)

2009-12-02 @ 15:47:08
Postat av: Lotta

De va jag som skrev innan, men de fattade du säkert iof :)

2009-12-02 @ 15:49:31
URL: http://dageniord.blogg.se/
Postat av: Lotta

Härligt att han sov så länge inatt :)



De e så mysigt när man ser hur det blir mer och mer med varje dag. Samtidigt som dagarna går så sjukt fort, tyckte de va nyligen som man kom hem med lilla pyret hihi

2009-12-03 @ 07:34:23
URL: http://dageniord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0