Dan före dan

Jupps idag är de dan före Julafton wiee,, Första Julen för lille hubbe bubbe=).. Han är dock förkyld stackrn,, snorar usch usch,, får ge han sånna saltvatten droppar i näsan,, då blir man mindre populär men så fort han känner att "wiiee ja kan andas igen" då skiner han upp som en sol haha..
Jerry va så söt i natt,, de va ju hans natt och då sover jag ju i mios rum.. men kl 21.30 kom han in och väckte mig "Mio låter jätte mycket han är jätte täpt jag kan inte sova är rädd att de händer nåt". Ja gick och lyssna ja visst han lät som bara den.. men min son är ganska smart han,, han vet att han har en mun han kan andas genom hehe,, så natten gick bra..
Men Mio ville tydligen upp redan kl 4 i morse haha,, så Jerry fick ta han i sängen och de hade tagigt en halvtim innan Mio somna igen haha,,
Va e de med barn egentligen?? När de e små vill de upp tidigt men så fort de börjar skolan vill de sova?? Varför e de så?? haha,, ja man kan ju undra..
Idag är de bingo wiee vi ska bli miljonärer hehe,, får se om man orkar hålla sig upp till 00.10,, men får några millar kan man väl de haha
Nu vaken lill grisen puss

Kommentarer
Postat av: Lovisa

sv: Jadå han blir säkert en snäll pojke när han fått sina julklappar ;) haha

Hur är vädret idag? Har det kommit mycket snö?

Här börjar det töa eftersom det gått upp mot plusgrader men snön ligger kvar i morgon med :D

2009-12-23 @ 14:17:55
URL: http://loooviisaa.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Har Mio många julklappar redan? :D

2009-12-23 @ 14:18:19
URL: http://loooviisaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0