9veckor=)

Hmm aa lite dålig uppdatering nu de senaste pga lite olika orsaker,, Mios mage har ju inte vart den bästa,, men nu är han äntligen bra=).. Lemolacen gör verkligen susen,, tack min underbara vän Linda som stått ut med mina 10000sms om dagen hehe=)

Så jag har inte sovit så bra och inte ätit,, mest sett ut som ett vandrande spöke,, men nu känns de som allt är på rätt väg igen.. Mio är mkt gladare,, han sover bra på nätterna dock lite trixit på dagarna då han är vaken 1tim sen sova 30min vaken 1tim sova 30min haha,, japp så de e lite velande men de lägger väl sig till riktiga rutiner snart..

Idag är han hela 9veckor=).. Jerry var med han på BVC igår på läkarkontroll allt va toppen,, han vägde 5590g Jerry hade hört fel så han sa till mig att han vägde 5990,, ojdå,, sa jag de kan la inte stämma för i så fall hade han gått upp 500g på en vecka haha men tur va så stämde inte det=) haha,, dock har han vuxit 3cm på vecka hehe så han e 60cm lång nu lillemannen=).. Vem har han fått längden ifrån kan man ju undra med två pyggmerer till föräldrar?? hehe..

De sa även att han var väldigt stark i nacken=) wieee,,

Har jul pyntat här hemma också=).. Och tro det eller ej men Jerry klädde faktiskt vår plastgran igår hehe,, lika bra att få de gjort.. plus att de e sååå mysigt med granen,, och Mio får nåt fint att titta på med=)


nää nu ska ja nog vila lite medans lill grisen sover.. i sina jäkla 30min haha



hehe myskillen e lite tött=)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Tack desamma :)

Tiden går så galet fort, tyckte d va nyligen man gick runt med stora magen hehe..

Va ni på östra elle mölndal? hur tyckte du förlossningen och de var?



Lucas äter som en häst och växer så de knakar så de går bra. Han somnar runt 22-23 på kvällarna & vaknar vid 6-8 på morronen å vill ha mat och sen somnar han om igen till 10-11.. Eran lilla prins då? :)

2009-12-01 @ 13:31:05
URL: http://dageniord.blogg.se/
Postat av: Lotta

Var du nöjd med allt på östra? Komme du ihåg va bm hette där? :)

Vi var med på östra, e helt nöjd med allt. Dom va såå goa och förlossningen tog väl kanske ett bra tag men jag tycker inte alls de va "så farligt" än vad man kanske hade tänkt sig. Min graviditet var med väldigt smärtfri om man jämför med många andra så jag ska absolut inte klaga :-)



Oj då.. de va värst va han växer hehe.. :)

2009-12-01 @ 14:36:54
URL: http://dageniord.blogg.se/
Postat av: Linda

Klart jag finns här för er... och gör inget om det blir mer än 1000 sms =)

2009-12-01 @ 18:39:48
URL: http://lindawidellsandh.blogg.se/
Postat av: Lovisa

sv: Haha ja jag får nog göra det :P Eller skaffa mig en hobby som gör att jag inte kan äta haha:P Nej jag har börjat äta mindre och det känns bättre både i magen och för mig själv!

Jag har även slutat med godis, chips, läsk osv. i alla fall fram till jul :)

Oj det är snart Julafton :O Ah måste nog handra julklappar :D

2009-12-01 @ 20:04:53
URL: http://loooviisaa.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad skönt att magen börjar bli bättre :) Han verkar få allt skit den stackarn, hoppas han får det lugnt nu iallafall :)



Hoppas du också får komma ikapp med sömnen snart så du kan vara lite pigg också :) Du får ta powernaps tillsammans med Mio när han sover :)

kram

2009-12-01 @ 21:56:23
URL: http://whybenormal.blogg.se/
Postat av: irina

miniform på apoteket e bra grejer när magen krånglar. fast du kanske prövat...hann inte läsa allt. men min kille har fått det o behöver det inte längre ;)

2009-12-02 @ 11:24:14
URL: http://gullebulle.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0