11veckor=)

Jaa idag blir mammas lillgris 11veckor=).. sjukt asså.. Ja efter en sjukt jobbig dag med bara massa skrik så blev kvällen och natten helt underbar.. Han somna 19.30 helt själv,, sen vakna han vid 02.30 åt lite somna direkt och sov till 05.45 och sen 1tim till wiee underbart=)

Och dan har börjat perfekt med peppar peppar,, jag testade att ta med Mio över allt jag gick i babysittern och de tyckte han va roligt så han tycker väl vardagsrummet börjar bli tråkigt haha,, Sen när de va sova dags kom de inte ett piip från han wiee underbart,, Nu har han snart sovit 1tim med ett uppvak men då somna ja om han=)

Så dagen ja planerat den är att stäääda hehe,, har fått gjort badrummet än så länge=)..

Igår åkte jag och hämta Lillasyster Cassan från ordontologen,, hon har tagigt ut sin tandställnig hehe wiee hon va så söt=),, fast de va hon ju innan med.. men fan va de va klurigt att köra upp dit,, va nära på att krocka 2ggr och nära på att köra på en tjej haha va riktigt skakis sen asså..sen åkte Vi åkte till frölunda torg,, köpte julklapp till lillebror och till Jerrys systrar. Köpte även en liten bitleksak till Mio men den va inte populär han vill ha the real deal hans händer haha

Åhh nu är de bara 3dar kvar tills Jerry e leeedig wieee=)

Nu ska ja fortsääta städa=)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vi vände på alla hans saker :) Så han va tvungen att titta på andra hållet för att se sina saker :) Sen två gånger om dagen ligger han med en handduk på ena sidan huvudet så han inte kan vända huvudet åt vänster när han sover. Känns hemskt att göra så mot honom men ett måste för hans egen skull :) Sen ligger han även på vänster sida någon gång under dagen när han sover :) hmm, låter som han sover hela dagen när man skriver så haha.



Vad skönt att få sova så länge :) hoppas hans mage snart blir bra så ni kan få lite lugn och ro :)

2009-12-16 @ 00:23:55
URL: http://whybenormal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0